2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Ingyenes jogi tanácsadás

2009. július 2. 14:31
A Veszprémben is igénybe vehető szolgáltatás egyik fő célja a fiatalok, pályakezdők, a hátrányos helyzetűek és munkanélküliek támogatása.

A lehetőségről dr. Szigeti Balázs ügyvéd, a Jogpont Bt. szerződéses partnere tájékoztatta a sajtót csütörtökön. A térítésmentes jogi segítséget a polgárok elsősorban a munka, a társadalombiztosítás, a vállalkozóvá válás, a munkaerőpiacra kerülés témaköreiben vehetik igénybe.

A szolgáltatás két fő célcsoportja közül az egyik a munkavállalóké, ezen belül kiemelt hangsúllyal a fiatalok, a pályakezdők, a hátrányos helyzetűek és munkanélküliek, a másik pedig az egyéni vállalkozók, vállalkozni kívánók, kis- és középvállalkozások köre.

A tanácsadásra nem kell előzetesen bejelentkezni, de telefonos egyeztetés alapján is fogadják az ügyfeleket. Az országban 141-, a Közép-dunántúli régióban 16-, Veszprémben 2 Jogpont Hálózat működtet jogsegély-szolgálatot nyújtó irodát. A szolgáltatás csak tanácsadást jelent, peres ügyek vitelét, okirat szerkesztését nem vállalják és nem is vállalhatják.


dr. Szigeti Balázs ügyvéd és Horváth György, a városháza sajtóreferense

A program Európai Uniós forrásból, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában valósult meg.

Veszprémi irodák:
Dr. Fekets Róbert
8200 Veszprém, Kereszt u. 9.
Ügyfélfogadás: minden péntek: 8.00-10.00

Szigeti & Raszler Ügyvédi Iroda
8200 Veszprém, Szeglethy u. 7.
Ügyfélfogadás: Minden hétfő: 13.00-15.00

További információk a jogpont hálózat honlapján.

Ódor Eszter

További cikkek

Csütörtök délelőtt rövid időre lezárják a Hóvirág utca egy szakaszát
Csütörtök délelőtt rövid időre lezárják a Hóvirág utca egy szakaszát
Hasznos tudnivalók a vámkötelezettségről
Hasznos tudnivalók a vámkötelezettségről
Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.
Takács Szabolcs felesküdött az újabb kormánymegbízotti szolgálatra
Takács Szabolcs felesküdött az újabb kormánymegbízotti szolgálatra
Letette az esküt és átvette kormánymegbízotti kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől a Veszprém Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott.
Képviselői virágosztás (Stigelmaier Józsefné)
Képviselői virágosztás (Stigelmaier Józsefné)
Stigelmaier Józsefné, a 3. sz. választókerület önkormányzati képviselője 2022. június 27-én, hétfőn 15:00 órától évelő virágokat, virágzó cserjéket és virágföldeket oszt a 3-as számú választókörzetben. Virágosztás helyszíne: Báthory István Általános Iskola udvara.
Lőtéri értesítő – 2022. JÚLIUS
Lőtéri értesítő – 2022. JÚLIUS