Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Döntsd el te, hogy melyik dal szóljon! Kiscsillag a Hangvillában!

2018. december 19. 4:10
Igazi zenei legendákkal telik meg a Hangvilla a december folyamán, ráadásul a színes zenei spektrumból mindenki megtalálhatja saját stílusát a népzenétől kezdve a pop-rockon át. December 20-án Lovasi András zenekara, a Kiscsillag foglalja el a színpadot…

Nem is akármilyen műsorral érkezik az együttes a királynék városába, ugyanis a Dalok Párban elnevezésű „koncertprogramot” hozzák el, melynek lényege, hogy a koncert alatt derül ki a következő dal, így nagy az esély arra, hogy az újabb dalok mellett a régiek közül is felcsendül néhány. Különböző témák lesznek, mint az elvágyódás, az utazás, a szerelem, vagy például a karácsony. A témákhoz kettő vagy három dal tartozik, melyek majd kihúzásra kerülnek.

tixa.hutixa.hu

Az együttes 2005-ben alakult, azóta számos jelölés mellett Az év hazai alternatív albuma kategóriában Fonogram-díjat kapott a Néniket a bácsiknak című albumért. Az együttes tehát már több mint tíz éve töretlenül ott van a hazai színpadokon, de újításaikkal folyamatosan meglepik a közönséget, mint például a Semmi konferencia nevű – színházi elemekkel tarkított – koncertszínházi előadással.

szinház.orgszinház.org

A december huszadikai veszprémi koncertre itt lehet jegyet venni!

Szabó Eszter
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.