Előételek
- Bruschetta
- (paradicsom, fokhagyma, bazsalikom, rukkola)
- Pizzakenyér füstölt paprikakérmmel
- Tzaziki házi pitával
- Bébi tintahal roston fűszeres vajmártással
- Bélszín Carpaccio
- Tenger gyümölcsei guacamole-val
- (királyrák, bébipolip)
Levesek
- „Vrasti soupa” - Bárány húsleves
- Toszkán Halleves
- Fekete kagyló krémleves
- Görög gyümölcsleves fagyival
Kemencében sült pizzák
- Paradicsomos alap, serrano sonka, rukkola
- Paradicsomos alap, mozzarella ,bazsalikom, gomba variációk, aszaltparadicsom
- Paradicsomos alap, mozzarella, csípős szalámi, fekete olívabogyó, pepperoni
- Tejfölös-fokhagymás alap, kagyló, polip, tintahal, lazac
Főételek
- „Souvlaki” - Jércemell nyárson, fűszeres steak burgonyával, tzatzikivel
- Ragacsos spanyol csirke zöldborsós burgonyapürével
- Sertéssűz, articsóka gratin-nel, gremulád mártással
- „Saltimbocca” - Vajon sütött borjúgerinc pármai sonkával, zsályával, zöldspárgával, rozmaringos burgonyával
- Báránycsülök, zöldséges bulgurral, fetával
- „Kritharaki” borjúcombból
- Lasagne Bolognese
- Bolognai ricottás cappellacci-val
- Gyros tál (Választható bárányból vagy jércemellből)
- „Tsipoura” - Tengeri sügér citromos öntettel, skordalia-val
- Vörös tonhal, fekete spagettivel, bazslikomos pestóval
- Paella tengergyümölcseivel
- Egész homár
Saláta
- Görögsaláta
- Caprese saláta
- Citrusos Polipsaláta
Desszert
- Baklava
- Churros csokiszósszal
- Torta caprese fagyival
Az eseményről bővebb információ:
https://www.hotelmalomkert.hu/hu/Programjaink/Mediterran-napok-az-olasz-gorog-es-spanyol-konyha-remekeivel
Asztalfoglalás: +36 88 579 231 vagy info@hotelmalomkert.hu