Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

VACU MAGIC – a lapos has és a feszes popsi titka Veszprémben

2019. február 18. 10:03
A VACU MAGIC napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépe, mely minden fogyni, feszesedni és sportolni vágyó embernek személyre szabott megoldást nyújt a kínos túlsúllyal, a makacs narancsbőrrel és a legyengítő méreganyagokkal szemben.

Bántottak az emberek? Megingott az önbizalmad? Próbálkoztál sok-sok mindennel, mégsem volt eredménye? Ezektől függetlenül is tartozol magadnak annyival, hogy szeresd azt embert, aki most ezeket a sorokat olvassa. Ne félj, csak higgy magadban. Hazánkban egyedülállóan, Veszprémben létezik egy új út a lapos has és a feszes popsi felé, a gyors és maradandó fogyás irányába.

VACU MAGIC a vákuumos varázslat

Tatai József, az 1. Futsal Club Veszprém csapatkapitányának, a Magyar futsalválogatott alapemberének ajánlásával.

A tervezők a kabinban egyszerre 9 féle eljárást ötvöztek a gyors és tartós fogyás elérése, a cellulitisz csökkentése és a narancsbőr leküzdése érdekében. Célzott zsírégetés valósul meg a hasról, combról, popsiról illetve a csípőről is.

A gépben egyénre szabottan sétálni, kocogni, vagy futni kell és mindeközben hagyni, hogy a kialakuló vákuum és infrahő hatására megtörténjen az intenzív zsírbontás.

Ami pedig már csak hab a tortán, hogy a lehető leggyorsabb feleslegvesztés érdekében, a gép biztosít még ózonhatást, aroma-és színterápiát, mentális interaktív tréninget, illetve kollagén-fénykezelést is.

Hogyan is működik pontosan?

  • A vendégre deréktól lefelé egy vákuumszoknyát helyeznek, melyet a kabinhoz erősítenek. Ennek a segítségével vákuumhatást generálnak, amely elengedhetetlen az eredményes zsírbontás érdekében.
  • A gépben ezek után indul el a választott program illetve a zeneterápia, miközben a vendég már egy képernyőt lát, melyen különböző tájak váltakoznak, hogy a mentális kikapcsolódás még véletlenül se maradhasson el.
  • A kabinban az infrahő elindul deréktól lefelé, hogy a mélyszöveti felmelegedés és a méreganyagok eltávolítása is végbe mehessen.
  • Az ózonterápiával bőrfertőtlenítés és baktériummentesítés válik valóra, a kollagén-fénnykezelés által pedig a bőrfeszesítés sem maradhatott ki a sorból.

Kedvet kaptál? Ne csüggedj kipróbálni!

Várunk sok-sok szeretettel a Magnólia szépségházban, ahol a Vákuum Varázs mellett infraszaunával és elektromos hengerrel (Roll Magic) is a rendelkezésedre állunk.

Bejelentkezés: +36703199396

Honlapunk: https://www.facebook.com/VacuMagic

Legyél bátor, higgy magadban, de ami a legfontosabb, hogy sose felejtsd: az egyetlen ember, aki veled lesz életed végéig, az te vagy. Vigyázz magadra és az egészségedre!

vehir.hu
Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.