2021. október 16.
//
Gál névnap

Gál távolodik a Zagrebtől

2009. július 8. 20:31
A magyar válogatott beállós helyett a norvég Frank Lökével erősített a horvát sztárcsapat, aki három évre kötelezte el magát.

Kedd este Zágrábba érkezett a norvég válogatott Frank Löke, és a szerdai orvosi vizsgálatokat követően délután már be is mutatkozott a CO Zagreb hatos számú mezében.

A 156-szoros norvég válogatottnak ugyan érvényes előszerződése volt a dán Skjern csapatával, azonban a kontraktusnak volt egy kitétele, amely feljogosította Lökét, hogy ha július 31-ig jobb ajánlatot kap, akkor máshová igazoljon. A 29 éves beálló most élt a záradék adta lehetőséggel, s három évre aláírt a horvát fővárosiakhoz.

Az elmúlt napokban a horvát Sportske Novosti című újságra hivatkozva idehaza több médium is közölte, hogy déli szomszédunk bajnokcsapatánál a veszprémi Gál Gyulával pótolhatják a Hamburgba távozó Igor Vorit.  A fejlemények ismeretében azonban erre egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy az  MKB Veszprém KC-val élő szerződéssel rendelkező beállós a horvát rekordbajnoknál folytassa pályafutását.

Zatkalik Dávid