Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Horváth Balázs emléktáblájánál koszorúz hétfőn a KDNP

2019. április 3. 16:27
A párt helyi szervezete a felavatás kétéves évfordulója alkalmából „az egyik legnagyobb veszprémi” emléktáblájánál koszorúz április 8-án. A KDNP két új Veszprém megyei református templom megépítését is támogatja.

Szerdai sajtótájékoztató keretében számolt be a KDNP helyi és megyei szervezete a pártot érintő legfontosabb kérdésekről.

Új elnök a városi szervezet élén

Weingartner József lett a KDNP Veszprém városi szervezetének megbízott elnöke- jelentette be Latorczai János, aki mostantól teljes egészében a megyei ügyekért felel majd. Weingartner megbízatása az őszi önkormányzati választásokig szól, addig igyekeznek kinevelni a következő elnököt, mondták.

Weingartner József és Latorczai János a szerdai sajtótájékoztatónWeingartner József és Latorczai János a szerdai sajtótájékoztatón

Herendi és balatonakarattyai templomépítést támogat a KDNP

Két új megyei református templom megépítését támogatja a Veszprém a Kereszténységért Alapítvánnyal összefogva a KDNP. Az állami pénzből felépítendő református templomok megépítéséhez más szervezetek is hozzájárulnak, melyek a tervek szerint még az idén elkészülnek. Veszprém megyében jelenleg nagyjából 150-160 templom található- mondta Latorczai János.

A herendi templom látványterveA herendi templom látványterve

Horváth Balázs emléktáblájánál koszorúz hétfőn a KDNP

A párt helyi szervezete a felavatás két éves évfordulója alkalmából „az egyik legnagyobb veszprémi” emléktáblájánál koszorúz április 8-án, az ünnepi beszédet Ovádi Péter parlamenti képviselő mondja. A 2017-ben Kövér László által felavatott emléktábla leleplezésénél több mint 250-en voltak jelen, remélik, hogy a hétfő 17 órakor kezdődő eseményen is szép számmal lesznek.


Kapcsolódó:

„Az igazat nem hamisítom, a hamisat nem igazítom" - vehir.hu

Emléktáblát avattak Dr. Horváth Balázs, az Antall-kormány első belügyminiszterének tiszteletére kedd délelőtt a várkapunál.


Latorczai és Weingartner a sajtótájékoztatón a Veszprém Tv kérdésére elmondta, a párt a megyében jelenleg 300 fős tagsággal rendelkezik, melynek nagyjából fele tartozik a Veszprém városi tagsághoz. Terveik szerint aktívan vesznek részt az őszi önkormányzati választásokon.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.