2021. szeptember 25.
//
Eufrozina névnap

Réka goes to Balatonsound

2009. július 13. 23:47
A kedvezőtlen időjárás ellenére sem volt hiány bulizókból. Színvonalas zenék és mosolygós arcok ellensúlyozták a hideget.

Kígyózó sorok álltak csütörtök délután a 3. Balaton Sound kapui előtt, vidám fesztiválozók vették birtokba a partokat. Legtöbben az este 10-kor fellépő Underworld nevű együttesre voltak kíváncsiak, akik túlvilági hangulattal, igazi "elszállós" zenével bűvölték el a közönséget. Tánc, tombolás, kezek a magasban, vagy éppen szappanbuborékok, képgalériánk idézi fel a feledhetetlen pillanatokat.

A kedvezőtlen időjárás ellenére sem volt hiány bulizókból. Színvonalas zenék, táncoló tömegek és mosolygós arcok ellensúlyozták a hideget, mégis sokan szabadulni akarnak a belépőktől, így az elővételi ár alatt is hozzá lehet jutni a jegyekhez. A napi koncertadag után hajnalig folytatódott a mulatozás, neves DJ-k szórakoztatták a fesztiválozókat, a központi aréna sátorban és a kisebb teraszokon is látványos vetítéssel kísérték az elektronikus dalokat.

A fesztivál egyik nagy szenzációja, napjaink egyik legnépszerűbb DJ-je, a francia David Guetta idén is őrületes showal kápráztatta el a tömeget, akik közül sokan füttyszóval és a jól ismert számok skandálásával viszonozták a feledhetetlen élményt. Túlzás nélkül mondhatjuk, Davidet imádja a közönség: biztonságiak menekítették meg a lelkes rajongók hada elől.

Hogy hem csak a húszéveseké a világ, bizonyította, az idősebb korosztály is aktív részvétele is, a "Burn to be wild" teraszán még a hangszóró túloldalán is 60 éves DJ pakolta a lemezeket.

Minden jónak vége szakad azonban egyszer, így a Balaton Sound is bezárta kapuit jövő nyárig. Addig viszont maradnak a képek és az élmények. Jövőre, veletek, ugyanitt!

Képek
Sulyok Réka

További cikkek

Új távolugró pályát kapott a Deák Iskola
Új távolugró pályát kapott a Deák Iskola
A VEDAC és a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém Egyesület támogatásával létrejött fejlesztés célja az atlétika népszerűsítése és az egészséges életmódra nevelés.
Nagy zajjal járó gyakorlatot tartanak a várpalotai lőtéren
Nagy zajjal járó gyakorlatot tartanak a várpalotai lőtéren
Megnövekedett hanghatással járó gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Központi Lő- és Gyakorlóterén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken.
Nem csak küllemében, szellemiségében is kizöldült a Kálvin park
Nem csak küllemében, szellemiségében is kizöldült a Kálvin park
Pénteken délelőtt elkezdődött a Fenntarthatóság MindenKor elnevezésű tematikus nap a lakótelepi Kálvin parkban. Az elsősorban kisgyermekeknek és családoknak szóló rendezvény szombaton is folytatódik számos interaktív, ismeretterjesztő foglalkozással.
Októberben újabb pályázati lehetőség nyílik meg a vállalkozások előtt
Októberben újabb pályázati lehetőség nyílik meg a vállalkozások előtt
Október elsejétől már lehet pályázni a vállalati továbbképzési program első keretére. A részletekről és a 2021-27-es pályázati időszak forrásairól dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár adott tájékoztatást csütörtökön a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.
Félszáz 4 csillagos szállodaszobával bővül Veszprém turisztikai kínálata
Félszáz 4 csillagos szállodaszobával bővül Veszprém turisztikai kínálata
Közel egyharmadával, összesen 50 db négycsillagos szobával fog emelkedni Veszprém szálláshelyeinek száma a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program szállodaépítés és kapacitásfejlesztési programjának köszönhetően. A tervek elkészültek, a munkagépek pedig már dolgoznak az Oliva Étterem és Hotel, a Betekints Hotel és a Hotel Historia Malomkertnél.