Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém MJV Önkormányzata „Lovak” címmel fotópályázatot hirdet

2019. április 9. 11:55
A fotópályázat célja a Magyarországon illetve a régiónkban élő különböző lófajták bemutatása. A beküldött fotókból válogatva francia partnervárosunk, Saumur, a híres „Cadre Noir” lovas iskola otthona 2019 júniusában szabadtéri kiállítást rendez.

Részvételi feltételek:

A pályázat nyitott, foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet.

Egy pályázó 5 db digitális technikával készített, színes fotóval pályázhat, melyeket az rwahab@gov.veszprem.hu email címre, digitális JPG formátumban kérünk beküldeni.

A pályázónak teljes körű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beküldött fotók fölött. Veszprém MJV Önkormányzata nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban. A szerző a képek átadásával hozzájárul a képek méretre szabásához (1x1,50m) és kiállításához.

A képekhez kérjük az alkotó nevét, a felvétel idejét (év, hónap), helyét (település, esemény) valamint a kép rövid leírását is mellékelni, melyek a kiállításra kiválasztott képek mellett olvashatók lesznek.

A téma gazdagságából adódóan bármilyen lovakhoz köthető témában várunk képeket: amelyek a magyar és kifejezetten a térségi lovas kultúráját ábrázolják, azaz sport, lóverseny, vadlovak, lovas bemutató, lóvásár, lovak munka közben, szabadidő, elkapott pillanat, lovas portré, lovagi játékok, stb.

A képek beküldése:

A képeket (a hosszabbik oldal 3500 pixel méretben, legfeljebb 5 MB nagyságban, 300 dpi felbontásra méretezve) kérjük beküldeni az rwahab@gov.veszprem.hu címre.

A képfájlokat a következő séma szerint kérjük elnevezni:

„vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg"

A beküldéskor kérjük a beküldő nevét, e-mail címét és telefonszámát feltüntetni.

Jutalmazás:


A kiállításra kiválasztott képek beküldői részére Veszprém ajándékcsomagot adunk át.

Beküldési határidő:

2019. április 14.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.