Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A férfiak legjobb ránctalanító krémje

2019. április 16. 15:09
Sok férfi jut arra a következtetésre az életének egy szakaszában, hogy bizony az igényes megjelenés fontos, ha sikereket szeretnének elérni a karrierjükben, magánéletükben, a hétköznapok apróbb történéseiben.

A férfiak bőrének ápolása ugyanolyan figyelmet érdemel, mint a nőké, hiszen ahogy telnek az évek, a bőrük öregedésének folyamata már erősebben meg fog látszani. A magára adó férfi nagy figyelmet fordít a mindennapos megjelenésére. Gondoskodik róla, hogy ápolt legyen a külseje, gondozott a haja, egészséges a bőre. Ehhez érdemes prémium kategóriás natúrkozmetikumokat használnia, mert ezekkel a termékekkel elérhető, hogy szép megjelenésű, természetes, egészséges legyen a bőre.

A férfi arcbőrének ápolása

A férfiak a szokásos napi bőrápolási rutin tekintetében adottságaiknak köszönhetően roppant szerencsések. Erre a tevékenységre fordított idő jóval kevesebbet vesz el a mindennapjaikból, mint a nőknél. Miért? Mert az arcbőrük ápolása egyszerűbb, de itt most nem veszünk tudomást a napi borotválkozási rutinról. Bár érdemes számolni azzal, hogy a borotválkozás során keletkezhetnek apróbb kellemetlenségek, ezt pedig kezelni kell. A helytelen borotválkozási kellék használatával ugyanis nő a kockázat, hogy a bőr sérül. Ezt a megfelelő termékek vásárlásával ki lehet védeni.

Mi jellemzi a férfiak arcbőrét?

Az első és legfontosabb, hogy van egy jó hír! A férfiak arcbőre később öregszik! Vagyis ebből már sejthetjük, hogy a férfiak és nők arcbőre másban is eltérhet. A férfiak arcbőre vastagabb, ezért kevésbé szenvedik meg a nem megfelelő kozmetikai szerek használatát, mint a nők. A vastag bőr több faggyúmirigyének és lipid tartalmának köszönhetően jobban megtartja a vizet.

A lassabb öregedést természetesen befolyásolhatja egy s más, például a választott életmód vagy a bőrápolási szokások. Tény, hogy ha minden kedvező, akkor az első mimikai ráncok megjelenésére 40 éves koruk felett kell számítani, nem úgy mint a nők esetében, akiknél 10 évvel korábban jelennek meg. A ráncok kialakulásának megelőzését érdemes elkezdeni egy hialuronsavat tartalmazó készítménnyel, mely hidratál is.

Milyen módon álljanak neki a férfiak a bőrápolásnak?

  • Érdemes megfogadni az egészséges arcbőr érdekében az alábbi bőrápolási tanácsokat:
  • A bőrtípushoz megfelelő arclemosó kiválasztása elengedhetetlen
  • Fürdés közben már érdemes a száraz bőrt hidratálni, viszont ha zsíros a bőr, akkor kell egy alapos tisztítás
  • Télen a férfiaknak is szüksége van hidratálásra
  • Ritkuló haj, esetleg kopaszság esetén fontos a nap elleni védelem
  • A borotválkozás gyakorisága miatt az arcbőrön kiütések keletkezhetnek, amit a borotválkozás utáni kozmetikai termékekkel érdemes kezelni.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.