Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Limuzint bérelni nem luxus

2019. április 16. 15:17
Bár azt gondolhatnánk, hogy limuzint csak ismert és gazdag emberek bérelhetnek, ez szerencsére ma már nem így van.

A PLS Partylimuzinnak hála ez ma már bárki számára elérhetővé vált, aki hajlandó egy kicsit is áldozni érte. A legszebb az egészben, hogy mindezért nem is kell rengeteg pénzt félretenni, hiszen nem egy fizetéssel, de még csak nem is a felével kell számolni, hanem könnyedén meg lehet oldani olcsóbban is.

Vegyünk például alapul a Chrysler 300 C 9+1 személyes limuzint, ami amellett, hogy gyönyörű gold glitter metál színben pompázik, még panoráma üvegtetővel is felszerelték. Ezt a csodajárgányt 1 órára 29 900 forintért bérelhetjük ki, amihez hozzátartozik egy sofőr jelenléte, aki tökéletes eleganciával nyitja ki előttünk az ajtót, valamint 1 üveg ajándék behűtött pezsgőt, amit útközben elkortyolgathatunk. Minden további óra 20 000 forintba kerül.

A Lincoln Town Car 8+1 személyes limuzin, elegáns, hófehér színével a hagyományos értelemben vett limuzin érzetét kelti. Ennek a bérlési díja az első órában 19 900 forint, majd a második órát követően óránként 15 000 forint. Ebben szintén minden benne van, amit már a fentiekben megfogalmaztunk.

Limuzint bérelhetünk akár ajándékba is, ami nem kis meglepetést tud okozni az ünnepeltnek. Ilyenkor fontos, hogy mindenképp egyeztessünk a szolgáltatóval, hiszen nem árt, ha tényleg meglepetés lesz az egész party, de főleg a limuzinos utazás. Emellett a limuzinbérlésnek számos olyan feltétele van, ami mindenkire nézve kötelező, legyen szó az ünnepeltről vagy akár vendégről.

  • A megrendelő vagy a szervező minden esetben felelősséggel tartozik az autó teljes berendezésének épségéért és rendeltetésszerű, megfelelő használatáért, és erről mindenképp köteles tájékoztatni utastársait, vendégeit egyaránt!
  • A megrendelő vagy szervező az autóban esetlegesen keletkező kárt minden esetben a sofőrnek köteles megtéríteni, lehetőség szerint ott helyben.
  • Bármilyen, a sofőr által észlelt rendbontás vagy nem rendeltetésszerű használat esetén a sofőr bármikor megszakíthatja az utazást, ezen felül pedig eljárást kezdeményezhet.

Mivel az élet kiszámíthatatlan, és bármi közbejöhet az embernek, így természetesen lehetőség van a megrendelt limuzin lemondására is, bár ez minden esetben azzal jár, hogy az előleg 20 százaléka elveszik. Amennyiben erre a lefoglalt időpont hetében kerül sor, akkor ez az összeg 40 százalék. Éppen ezért nagyon fontos az időzítés, és minden körülmény figyelembe vétele, hiszen senki nem szeret bukni az üzleten, sem a megrendelő, sem a szolgáltató.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.