Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Kulturális kínálat bővítése/amatőr művészeti csoportok támogatása pályázat eredményei

2019. április 16. 15:34

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a közművelődésről és a művészeti tevékenység támogatásáról szóló 14/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: önkormányzati rendelet) értelmében az önkormányzat támogatásban részesíti a helyi kulturális kínálat bővítésére irányuló kezdeményezéseket, amatőr művészeti csoportokat.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 2019. évi költségvetésében a 6/2019. (II.28.) önkormányzati rendelete alapján a „Kulturális kínálat bővítése/amatőr művészeti csoportok támogatása” céljára elkülönített kereten a rendelkezésre álló keretösszeg 5.000.000,-Ft.

A Veszprémi Kultúráért Közalapítvány Kuratóriumának munkacsoportja - mint döntés előkészítő munkacsoport- az éves támogatási keret felosztására javaslatot tett. Az önkormányzati rendelet 9.§ (5) bekezdése értelmében a támogatásról szóló döntést a polgármester, alapítvány esetében a Közgyűlés hozza meg. A pályázók között 2019. évben két alapítvány van. A polgármester saját hatáskörben az alábbi döntést hozta. Közgyűlési döntés szükséges az (x)-szel jelölt pályázók szerződéskötéséhez.

AZ EREDMÉNYEKET TARTALMAZÓ TÁBLÁZATOT ITT ÉRHETI EL

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.