Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hagyományos Majális újragondolt elemekkel– idén is megrendezik a Tavaszköszöntő Majálist Veszprémben

2019. április 26. 11:24
Idén május elsején újra megelevenedik Veszprémben a Majális vidám hangulata. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a Kolostorok és Kertek Rendezvénytér szolgál a Tavaszköszöntő Majális rendezvény helyszínéül, ahol egész nap játékokkal és koncertekkel, valamint a hagyományos Majálisra jellemző programokkal, és gasztronómiai kínálattal várják az érdeklődőket.

A hagyományos Majálisokról az idősebb korosztály tagjainak biztos, de még a fiataloknak is számos emléke lehet. Május elsején az igazi tavaszi jó idő beköszöntével ez egy kiváló alkalom, hogy a szabadban, számos élménnyel és szórakozási lehetőséggel körülvéve egy vidám napot töltsenek el a veszprémiek családjukkal, vagy barátaikkal közösen.

A veszprémi Kolostorok és Kertek Kft. a Polgári Csapat civil egyesülettel közösen szervezve és Veszprém Megyei Jogú Várossal együttműködve idén is ezt a vidám hangulatot hivatott megteremteni a régió egyik legszebb és leghangulatosabb rendezvényterén a Séd-völgyében. Ez a rendezvény egyben a Kolostorok és Kertek születésnapja is, hiszen pontosan nyolc évvel ezelőtt, 2011-ben ekkor nyitotta meg kapuit ez a mára országos hírűvé vált közösségi tér. Az újragondolt veszprémi Tavaszköszöntő Majális tavalyi pozitív fogadtatása után idén is számos interaktív és színes programmal készülnek a szervezők annak érdekében, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legélvezetesebb elfoglaltságot a munka ünnepén.

A rendezvénytér színpadán bemutatkoznak helyi tánccsoportok és zenei előadók, a kilátogatókat bűvész-show ejti ámulatba, ezen kívül horgászversenyen is összemérhetik tehetségüket és szerencséjüket a vállalkozó kedvűek. A délután folyamán pedig koncertet ad az X-Faktor veszprémi győztese, Vastag Csaba is.

Mindezen programok mellett egész nap ringlisekkel, ugrálókkal, arcfestéssel, lovaglással, ügyességi- és sportpályákkal, valamint kisvonattal várják az érdeklődőket, és természetesen idén sem maradhatnak el a hagyományos majálisokra jellemző büfék, sörpultok, virslis standok a Kolostorok és Kertekben.



vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.