Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

10-BŐL 6 EMBER AZT ÁLLÍTJA, HOGY NEM SZERETI A ZÖLDSÉGEKET, MÉGIS MEG LEHET VELÜK ETETNI?! HOGYAN?

2019. május 14. 10:59 // Forrás: Veszpremunk.hu

Nem a világ vége, ha nem szereted a zöldségeket, de azt tudnod kell, hogy nagyon sok értékes tápanyagtól és vitamintól fosztod meg így a szervezeted!

Ezek a kiemelkedően magas rost, vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkező élelmiszerek ugyanis kulcsfontosságú szereplői egy kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak, illetve diétának és egészségmegőrzésnek.

Ezért azt javaslom, hogy fokozatosan vezesd be őket az étrendedbe, és szoktasd rá magad a rendszeres fogyasztásukra.

A jó hírem az, hogy így sokkal energikusabb, egészségesebb leszel, és hidd el idővel élvezni is fogod a fogyasztásukat. Lehet, hogy ez nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni, de számos olyan konyhatechnikát és mentális trükköt lehet alkalmazni, amivel megkönnyítheted ezt a folyamatot- írja a Veszprémünk.hu bloggere:

Tudtad, hogy 10-ből 6 ember azt állítja, hogy nem szereti a zöldségeket, mégis meg lehet velük etetni?! Hogyan... - veszpremunk.hu

Nemcsak nagyobb adagot fogyaszthatsz belőlük, mint mondjuk egy péksüteményből, de sokkal több rostot, egészséges zsírokat, fehérjéket, minőségi szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is biztosítanak. Számos kutatás bizonyítja, hogy a zöldségek fogyasztása elősegíti a jóllakottság érzetét, ezáltal kevesebb kalóriát fogyasztunk, így a diéta számára is kedvező.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.