2022. május 17.
//
Paszkál névnap

Idén is lesz sörfesztivál a Historia Kertben

2019. május 15. 15:57
A májusi őszi időjárás után fellélegezhetünk: június közepén az égi áldás helyett sör folyik majd 4 napig Veszprémben.

Ez már a hetedik…

Hetedik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Sörfesztivált június 13-16. között a História Kertben.

A sörkülönlegességeket felvonultató esemény a város és a régió egyik legkiemelkedőbb szórakoztató és kulturális programja. A rendezvény célja többek között a kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése, ezáltal a kézműves sörforradalomhoz való kapcsolódás és Veszprém város idegenforgalmi kínálatának bővítése.

Az ország valamennyi részéből érkezett hazai és nemzetközi kézműves sörök garantálják a különleges ízeket: a negyvenféle különleges söröknek otthont adó sörfőzdék közül itt lesz a Guinness, Szent András, Paulaner, Kill Kenny, Budweiser. Többek között cseh különleges söröket is megkóstolhatunk, de a házigazda Malomkert Sörház prémium sörei is kínálgatják magukat.

A városba érkező turistákat, látogatókat négy teljes napon át tartó gasztronómiai programok, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek várják.

A programok…

A fergeteges hangulatról az Ocho Macho, Hungarian Rhapsody – Queen Tribute, Supernem, Hollywoodo és a Kiss Forever Band koncertjei gondoskodnak.

Kisgyermekek részére játszóház, légvár, póni lovaglás, míg a nagyobbak részére különböző szórakoztató vidámpark elemek sorozatából lehet majd válogatni. A folyamatosan elérhető kézműves vásár egyedi termékekkel várja látogatóit..

A fesztivál számokban:

  • 40 féle hazai és nemzetközi kézműves sör csapolt és üveges változatban
  • 20 000 m2-es park páratlan panorámával a veszprémi várra
  • 10 kiemelt fellépő 4 napon keresztül a nagyszínpadon
  • Napközben is változatos gyermek és felnőtt programkínálat
  • 18 étel és italárusító pavilon –15 sört és 3 ételt kínáló
  • Több, mint 200 hektoliter sör fogyasztás
  • 4 nap alatt várhatóan több mint 30 000 látogató – díjtalan belépés
  • Teljes körű offline és online kampány, utókommunikációval
  • Kiemelt megyei fesztivál besorolás

A rendezvényre a belépés díjtalan.

Részletek a veszpremisorfeszt.hu oldalon.

vehir.hu

További cikkek

Az ékszíj funkciója és felépítése
Az ékszíj funkciója és felépítése
Az ékszíjat gyűjtőfogalomként sokféle erőátvitelre és hajtásra alkalmas szíjat takar, legyen az ék vagy bordás illetve fogasszíj. A kérdés az, hogy mi egyáltalán a funkciója, és hogyan épül fel? Ezt a témát járjuk körül ebben a cikkben.
Hogyan alakítsunk ki a kerti bográcsozót és a sütögetőt?
Hogyan alakítsunk ki a kerti bográcsozót és a sütögetőt?
Amikor beköszönt a nyárias idő, egyre többet, és egyre szívesebben töltjük kint az időnket a kertben. Ilyenkor jól jöhet, hogyha van egy igényesen és praktikusan kialakított bográcsozó vagy sütögető az udvaron. Hiszen mindenki tudja, hogy a legjobb bulik mindig a konyhában vannak, amik nyáron esetenként áttevődnek a kertbe, ha van rá lehetőség.
A kültéri szemetesek esetében is válasszuk a magas minőséget!
A kültéri szemetesek esetében is válasszuk a magas minőséget!
A szeméttárolás azon kevés tevékenységek egyike, amelyekkel nem szeretünk sok időt eltölteni és bíbelődni a sokszor nem éppen tiszta szemetes kukákkal. Pedig az időt és a fáradságot erre is rá kell szánni, azaz, hogy beszerezzük azokat a szemeteskukákat, amelyek megfelelnek az elvárásoknak és a saját ízlésünknek is.
Te jól szerepelsz az állásinterjúkon?
Te jól szerepelsz az állásinterjúkon?
Az álláskeresők sokszor esnek abba a hibába, hogy bár többféle képzést is elvégeznek, akár több szakmába is belekóstolnak, összeraknak egy szuper kis önéletrajzot, és sorra küldik ki a hirdetők, az állásadók felé. Ez még úgy is hangzik, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Mik azok a másodlagos színek?
Mik azok a másodlagos színek?
A színeknek 3 fő kategóriája létezik: az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos színek. Az összes hatással van ránk, a közérzetünkre, a hangulatunkra. A színek univerzálisak, segítségükkel ugyanazt fejezhetjük ki akkor is, ha beszélünk egy nyelvet, és akkor is, ha nem.