Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Esküvőszervezés könnyedén, akár hét lépésben

2019. május 16. 11:51
Az esküvő megszervezése és lebonyolítása hatalmas kihívás lehet minden pár számára. Sok dolog van amire, oda kell figyelni.

A legtöbb menyasszony már kislány korában tervezgetni kezdi a tökéletes ruhát, hajat a nagy napra, persze akkor még a leendő férj inkább hasonlít mesebeli hercegre, mintsem arra, aki majd később ténylegesen az oltárnál fogja őt várni. Az azonban, hogy az esküvőt kivel vagy kikkel szervezi meg az ifjú pár, és hogy mire és mire nem fektet hangsúlyt minden leendő feleség és férj esetében változó.

Kivel vagy kikkel?

Amikor a nagy lakodalom megszervezése kerül szóba, a párok általában az alábbi lehetőségek közül szoktak választani.

Úgy döntenek, kettesben szerveznek le mindent, hiszen így lehetnek biztosak abban, hogy minden az elképzeléseik szerint fog majd alakulni. Ez persze nagyon sok figyelmet igényel, ráadásul rengeteg stresszel is jár, mire a szervezési lista végére érhetnek.

Vannak, akik legközelebbi barátaikat kérik fel, hogy segítsenek nekik mindenben. Ezzel ugyan az ő vállukról eltűnik némi teher, mégis nagy esély van rá, hogy ezzel az opcióval sem lesz bukkanó mentes, mire eljutnak a nagy napig.

A legjobb biztos kezek között lenni. Ez az esküvők esetében egy megbízható esküvőszervezőt jelent, aki tudásával és tapasztalatával a pár minden elképzelését megvalósítja anélkül, hogy bárkinek is fejfájást okozna a szervezés.

Mik a legfontosabb tanácsaink?

Azon kívül, hogy bizalommal forduljatok csapatunkhoz? Mindenképpen két dolog! Az első és legfontosabb tanácsunk az, hogy nem számít a barátok, a rokonok véleménye, csak arra bólintsatok rá, csak abba eggyezzetek bele, ami nektek kettőtöknek tetszik.

Lehet, hogy a család egy nyugodt, elegáns lagzit képzelne hozzátok, de ha nektek a bohém, színes, vidám ötletek tetszenek leginkább csupa modernséggel, ne habozzatok eszerint dönteni. Ez a ti kettőtök napja lesz, nem másé, azt válasszátok, ami nektek tetszik! Hogy mi a másik? Hogy ne csupán az interneten tájékozódjatok.

A net világa csodálatos, és rengeteg dolgot lehet róla akár tanulni is, azonban a rengeteg tanács, bejegyzés elolvasása után hatalmas zűr támadhat a gondolataitok között. Ilyenkor sem kell persze kétségbeesni, hiszen van más megoldás is az információk összegyűjtésére!

Nem csupán az interneten...

Azok, akik a legkellemesebb megoldást akarják választani és profi segítséget igényelnek, mégsem akarnak mindent szervezőjükre bízni, nyilván örülni fognak neki, mikor kijelentjük, nem csupán a netről lehet tájékozódni. Azok pedig, akik a fent említett első két kategóriába tartoznak, bizonyára még inkább boldogabbak lesznek, mikor elolvassák a következő mondatot: a tökéletes esküvő megszervezéséhez minden információt megtalálhattok egyetlen csodálatos könyv lapjain!

Ebben a könyvben összesen hét lépést találhattok majd, amelyeket követve akár egyedül, akár barátokkal könnyedén megszervezhetitek álombéli esküvőtöket. Schindler Zsuzsanna könyve bizony minden információt és tanácsot tartalmaz, amelyekre szükségetek lehet!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.