2022. december 2.
//
Melinda névnap

Hétfőn boncolják az elhunyt labdarúgót

2009. július 20. 11:41
MTI / kisalfold.hu / vehir.hu
A 19 esztendős korában elhunyt Beck Tamás édesapja szerint fia mindenáron bizonyítani akart, ezért betegen is vállalta a játékot.

Hétfőn boncolják a pénteken, 19 éves korában elhunyt Beck Tamás labdarúgót. A halál lehetséges okairól a hozzátartozók beleegyezése nélkül az orvosok nem adhatnak információkat. A kisalföld.hu nem hivatalos forrásból úgy értesült, vírusos fertőzés és az ehhez társuló fizikai megterhelés okozhatta a győri futballista szívének leállását, de lehet, hogy agyi rendellenesség, esetleg tüdőembólia alakult ki a sportoló szervezetében.

„Felfoghatatlan, ami történt. A mindene, az élete volt a futball, s ebbe halt bele. Mindenáron bizonyítani akart, s ez lett a végzete. Nem akarta beismerni, hogy beteg, s hogy emiatt legyengült. Játszani akart. Fájt a hasa és a feje, úgy tudom, kapott is valami gyógyszert. Ádám, a másik fiam mondta is neki, jobb lenne, ha nem menne el a meccsre, de nem tudta lebeszélni róla. Ha nekem szólnak akkor délelőtt, biztosan lebeszéltem volna, s talán nem történik meg mindez. Isten ments, hogy bárkit is bíráljak, de nem értem, abban a melegben miért kellett annyit edzeni, meccset játszani” – nyilatkozta a kisalfold.hu hírportálnak a 19 éves korában elhunyt labdarúgó édesapja.

Beck Tamás az előző idényben a Gyirmót utánpótlás-együttesében szerepelt kölcsönben, és az NB I-ben feljutott Pápa második csapatába szeretett volna igazolni. Pénteken Pápán próbajátékon vett részt, ám rosszul érezte magát és tíz perc után lekéredzkedett a pályáról. A meccs után ikertestvérével, Ádámmal visszautazott Győrbe, a szintén fiatalon elhunyt Fehér Miklósról elnevezett kollégiumba, ahol állapota tovább romlott. Mentőt hívtak hozzá, kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

vehir.hu

További cikkek

A megye nagy részén hótól nedvesek az utak
A megye nagy részén hótól nedvesek az utak
Ma reggeltől a megye több pontján a lehullott hótól, havas esőtől csúszóssá váltak az utak. A biztonságos közlekedés érdekében ellenőrizze gépjárműve állapotát, téli felkészítettségét és csak téli közrekedésre alkalmas gépjárművel induljon útnak – figyelmeztetett honlapján a katasztrófavédelem.
Közel nyolcszáz diák látogatott el a Pannon Egyetem nyílt napjára
Közel nyolcszáz diák látogatott el a Pannon Egyetem nyílt napjára
A Pannon Egyetem szerdán rendezte meg hagyományosnak számító nyílt napját a B épület aulájában, ahová a középiskolai diákokat, tanárokat, illetve a szülőket is várták. Több mint hétszázötvenen vettek részt a programokon.
Bemutatót tart a tél
Bemutatót tart a tél
A húsvéti szentmisével nyitja meg kapuit a székesegyház
A húsvéti szentmisével nyitja meg kapuit a székesegyház
Bár a várban található egyházi épületek felújítása csak 2025-ben készül el, az Európa Kulturális Fővárosa évben szinte minden munkálatot szüneteltetnek majd.
Felrobbantotta a TikTokot a VALMAR duó
Felrobbantotta a TikTokot a VALMAR duó
A nemrégiben megjelent, Színvak című VALMAR-sláger egyik napról a másikra berobbant a köztudatba, alig 5 nap leforgása alatt 1 milliós nézettséget ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon, és jelenleg is a második legfelkapottabb zeneszám, 4,7 milliós megtekintéssel. Emellett a #stabiloszinesszavak challenge közel 900 ezer embert ért el, és 600 videót töltöttek fel a felhasználók.