Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Késsel akart kirabolni egy boltot

2019. május 22. 16:05 // Forrás: VMRFK
Egy 35 éves ukrán állampolgár késsel fenyegetőzve pénzt követelt egy veszprémi élelmiszerüzletből, a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendőrség tájékoztatása szerint kedden a kora délutáni órákban érkezett bejelentés arról, hogy Veszprém egyik élelmiszerüzletében egy külföldi férfi kést tartott a pénztáros nyakához, és a kasszában lévő pénzt követelte. A bolt alkalmazottjai siettek a sértett segítségére, mire az elkövető távozott a helyszínről.

A kiérkező járőrök a bejelentő által adott pontos személyleírásnak és együttműködésének köszönhetően az üzlet környékén elfogták a 35 éves ukrán állampolgárt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. Ruházatának átvizsgálásakor megtalálták nála a bűncselekmény elkövetése során használt konyhakést, melyet lefoglaltak tőle. A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett kísérletének és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.