2021. október 26.
//
Dömötör névnap

VÜJ | Megkérdeztük: Ön ott lesz?

2009. július 22. 16:03
A nehéz pénzügyi helyzetben a legtöbben meggondolják, mennyit és hogyan költenek a kultúrára.

Jaksics Tamás, tanuló

- Biztosan megéri az élmény, de mégsem megyek. Egyrészt az anyagiak miatt, a napi jegyek elég drágák, másrészt pedig nem vagyok az a színházba járós.
 

Taferner Antal, víz-és gázszerelő

- Hallottam ugyan róla, de nem tudok elmenni. Nem rég jöttem haza Angliából, de folytatom az utam: Belgiumba utazom nemsokára, ügyeket intézek, így nem jut időm az itthoni programokra. 
 

Fölföldi Hilda, pedagógus

- Idén is megyek az Ünnepi Játékokra, hiszen nemcsak jó program, hanem kikapcsolódás is. Pénteken a jazz koncertre látogatok el a munkatársaimmal. A jegyár elfogadható, hiszen cserébe egy egészestés szórakozást kapunk.
 

König Istvánné, kórházi dolgozó

- Sajnos nem tudok elmenni, mert dolgozom, illetve vidéki vagyok, így az utazás is nehézkes lenne számomra. Ha lenne lehetőségem, biztosan megnéznék pár programot, szeretem az efféle stílusú programokat. 

Rékai Zsófia

További cikkek

Közösségi lombgyűjtést és szemétszedést szerveznek
Közösségi lombgyűjtést és szemétszedést szerveznek
Az Egry lakótelep és a Takácskert egy-egy része szépülhet meg a lombhullató ünnep és az ösvénytakarítás alkalmával.
A Pannon Egyetem is csatlakozott a TE SZEDD! akcióhoz
A Pannon Egyetem is csatlakozott a TE SZEDD! akcióhoz
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az idei évben ismét meghirdette a TE SZEDD! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. A Pannon Egyetem munkatársai a felhíváshoz kapcsolódva pénteken délután a Gulya-domb területén szedtek szemetet. A közösségi szemétgyűjtési akción a Pannon Egyetem rektora és kancellárja is részt vett.
Újraélesztik az Óváros téri piacot
Újraélesztik az Óváros téri piacot
Az Óváros tér egykor Veszprém egyik piactere volt. Vasárnaptól újraélesztik ezt a régi hagyományt.
Helyi fiatalok szervezkednek a városrészek megszépítéséért
Helyi fiatalok szervezkednek a városrészek megszépítéséért
Sok kicsi sokra megy alapon szervezték meg az egy éve alapított ProBono Veszprémért Egyesület munkáját helyi civilek, akik önkéntes munkájukkal segítik a különböző városrészek fejlődését, szépítését. Az elmúlt héten a Stadion utcában festették le az útszéli korlátokat a tagok, a jövőben pedig újabb akciókat tervez a veszprémi fiatalokból álló csapat.
A néplélek vezette a magyarokat ‘56-ban
A néplélek vezette a magyarokat ‘56-ban
A Megyeház téren rendezték meg az önkormányzat központi ünnepségét október 23-án, melynek szónoka Ovádi Péter parlamenti képviselő volt.