Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Anti aging 5.0 – Az őssejtek pozitív hatása a bőrre

2019. június 18. 9:08
Az őssejt kiemelten fontos szerepet játszik a ráncok eltüntetésében. Az almából és argánból származó őssejtek pedig nem csak egészségesebbé, de szebbé és időtállóvá is varázsolják bőrét.

Malus Domestica

A PhytoCellTec a növényi alapú (fito) őssejtek előállítási technológiája, amelyben régóta már a Mibelle biokémiai hatóanyaggyártó a vezető kutató és gyártó. A Mibelle biokémiai szakértői irányították a figyelmet egy igen ritka svájci almára (név szerint az Uttwiler Spatlauberre), amely enyhén keserű, de hosszú ideig marad érett és fogyasztható, mégpedig a különlegesen hosszú élettartamú őssejteknek köszönhetően. Rávilágítottak, hogy a gyümölcsök őssejtjeiben rejlő biológiai vonás az emberi bőrsejtekre rendkívül pozitív, fiatalító hatást gyakorol.

A Mibelle nevéhez fűződik a Malus Domestica, azaz az alma őssejtek szabadalmaztatott liposzómális hatóanyagának kifejlesztése, ami a leghatékonyabb anti-aging kozmetikumok alapanyaga. Így természetesen a Helia-D kozmetikai termékeiből sem hiányozhat a PhytoCellTec Malus Domestica. A Mibelle laboratóriumában végezték a teszteléseket és fejlesztéseket. A biokémiai kutatások bebizonyították, hogy az őssejt védelmet biztosít a bőrsejtek számára a ráncosodás ellen, és sikeresen késlelteti a szőrtüszők öregedését.

Argán őssejtek

A PhytoCellTec Argán az argánfa növényi őssejtjeiből származik, Marokkó délnyugati felében őshonos. A Mibelle kutatóinak laboratóriumi vizsgálatai szerint a ritka argánfa növényi őssejtjei védik a bőrsejteket, a bőr mélyebb rétegeiben levő sejteket pedig képesek megfiatalítani, valamint növelik a dermális őssejtek termelődését, ezáltal az argán őssejt a bőr megújulásának kulcsa.

A Helia-D kínálatában számos almából és argánból származó őssejtes kozmetikumot talál. A Helia-D Professional Hyaluron Argán őssejtes krém három fő jótékony hatása a mélyhidratálás, a bőrfeszesítés és a kollagéntermelés aktiválása. A krém minden bőrtípusra ajánlott, főként pedig a vízhiányos, tónusát vesztett, öregedő bőrre.

Az argán őssejtek képesek mélyebbre hatolni, mint az almából származó társaik, és ott fejtik ki jótékony hatásukat. Aktivitásukat speciális vegyületek, az epigenetikai faktorok szabályozzák. A PhytoCellTec Argán kísérlet során argán őssejt kivonatot adtak a bőr őssejtjeinek, míg a kontrollcsoportként kijelölt őssejtcsoport nem kapott argán összetevőt. Előbbiek erősen megnövekedett őssejt-aktivitást mutattak az utóbbival szemben. A PhytoCellTec Argánnak hála a dermális őssejtek képesek hosszú ideig fenntartani az élénk bőrtermelést, és ezáltal lesz a bőr igazán ránctalan, feszes és rugalmas.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.