Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Cozma-emlékmeccs a biztonság jegyében

2009. július 24. 14:26 // Forrás: MTI / vehir.hu
A magyar-román barátságos focimeccs egyik díszvendége Petre Cozma lesz. A találkozón képviselteti magát az MKB Veszprém KC is.

A február 8-án meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázóra emlékeznek az augusztus 12-i magyar-román barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) biztonsági bizottsága különös figyelmet fordít az előkészületekre,  tájékoztatta a sajtót Serényi Péter, a Szövetség sajtófőnöke, pénteken.

A csütörtöki Újpest-Steaua Bucuresti Európa Liga-mérkőzésen történt szurkolói rendbontás kapcsán elmondta: a válogatott meccsen - mivel nincs tétje - reménykedni lehet benne, hogy a drukkerek jobban koncentrálnak majd a futballra, mint egymásra, másrészt a Cozma-emlékezés visszafogja majd az indulatokat. Mindenesetre a Puskás Stadionban így is lesz egy üres, a táborokat elválasztó szektor.

A mérkőzés egyik díszvendége Petre Cozma, a meggyilkolt román játékos édesapja lesz, és a találkozón képviselteti magát az elhunyt beállós klubja, az MKB Veszprém is. A kézilabdások  nem lesznek jelen, mert aznap utaznak el egy nemzetközi tornára Németországba.

Az MLSZ felkészült arra is, hogy erdélyi szurkolók a meccs napján vásárolnak majd jegyet - szemben azokkal, akik a román szövetségnek biztosított belépőkhöz Bukarestben jutnak hozzá -, így Ártándon, Gyulán, illetve Békéscsabán az IBUSZ-kirendeltségeken is lesz jegyvételi lehetőség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.