Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tovább a sikerek útján

2009. július 24. 16:47 // Forrás: B. Virág Rita, Company VRC
A Company Nyelviskola VRC tavalyi remek szereplésének köszönhetően benevezett a legmagasabb osztály, az extraliga küzdelmeibe.

Tavaly fennállásának legkiválóbb eredményét könyvelhette el a gárda, amikor is a hetedik helyen zárt a bajnoki pontvadászatban, a klub idei célja legalább megismételni ezt.

E szép eredménynek köszönhetően, a szurkolók idén  nem csak kupameccseken, hanem a bajnoki fordulókon is találkozhatnak Magyarország elit csapataival.

A tavalyi sikercsapatból csupán Kecskeméti Péter feladó távozott Szolnokra, akinek a helyére a kaposvári nevelésű Puspán Balázst szerződtettük le a Dunaferr SE alakulatából. Az 188 centiméter magas U-23-as válogatott feladó, 14 éve röplabdázik versenyszerűen.

A vezetősége úgy véli, hogy az első osztály az eddigieknél is precízebb, pontosabb feladatvégzést és magasabb követelményeket állít a klub elé, ezért új szakmai koncepció megvalósításán fáradozunk. Ennek érdekében a szakmai vezetésébe bekapcsolódott Fehér Tibor, aki korábban a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női csapatát is sikerrel irányította.
 

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.