Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Többször is visszamentek lopni

2019. június 27. 15:24 // Forrás: Balatonfüredi Rendőrkapitányság
Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 24 éves budapesti férfi és 21 éves párja ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök kedd délután a balatonfüredi vasútállomás közelében igazoltattak két személyt, akiknél több bevásárlókosár is volt, melyek egy hipermarket tulajdonát képezték. Az intézkedés során a helyi rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a kosarakban lévő termékek bűncselekmény elkövetéséből származnak. A 24 éves budapesti férfit és 21 éves élettársát előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

Az elkövetőktől több tízezer forint értékben élelmiszereket, műszaki cikkeket és kozmetikai termékeket foglaltak le a nyomozó hatóság munkatársai. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök megállapították azt is, hogy a pár egy balatonfüredi üzletből 2019. június 21. és 2019. június 25. között egy ruhaüzletből lopott el különböző termékeket összesen százezer forintot meghaladó értékben. Ellenük lopás bűntett és üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.