Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Három koncert, amíg szárad a törülköző

2019. július 6. 4:00 // Forrás: veszpremfest.hu
Teljesen megértjük, ha ön is a strandon tölti a hétvégét. De ha lement a nap, érdemes Veszprémben is körülnézni, az Óváros téren ugyanis folytatódik a Rozé Rizling Jazz Napok.

Az estet Lilienn és Kónyai Tibor kvartettje nyitja hatkor. A spanyol és brazil dallamokat, valamint a húszas évek Amerikáját és a jazz életérzést ígérő formáció 2013-ban jött létre duóként, Veszprémben Hegyi Zoltánnal (nagybőgő) és Kalmár Zoltánnal (dob) kiegészülve hallhatjuk-láthatjuk őket.

A nyolckor érkező Gereben Zitát talán nem kell bemutatni a hazai közönségnek, rendszeres visszatérője a jazz(es) fesztiváloknak, dalai könnyedek, a jazz populárisabb végét fogja meg, így tényleg mindenki számára élvezhető és befogadható produkcióra készülhetünk.

A szombat esti programot a Ruby Harlem zárja, az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval. Céljuk, hogy dalaik üzenete eljusson és fényt vigyen a lelkekbe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.