Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Funk és blues a bor mellé

2019. július 9. 4:01 // Forrás: veszpremfest.hu
Sofi & The Funktazi, Király Martina és bandája, valamint a The Bluesberry Band szórakoztatja a közönséget kedd este az Óváros téren.

A Rozé Rizling Jazz Napok ötödik estéjén Sofi and the Funktazi avatja fel a színpadot hatkor. Az egészen friss, idén alakult formáció a funk nagy előadóinak olykor méltatlanul elfeledett dalait tárja a közönség elé.

Király Martina bandája nyolctól zenél a naplementében. Repertoárjukat alapvetően Martina funk-soul-blues szerzeményei alkotják, de folk- rock és rap ihletésű darabok is felbukkannak, melyeket magas színvonalú hangszeres játékkal, helyenként improvizatív elemekkel adnak elő.

Őket tíztől a The Bluesberry Band váltja. Rendszeres fellépői a környék jelentősebb zenei programjainak, fesztiváljainak. A VeszprémFest közönsége is hallhatta már a zenekart az arénában, az Earth, Wind & Fire Experience, a várban, Marcus Miller előtt, az Óváros téren pedig több alkalommal is remek hangulatot teremtettek a Rozé, Rizling & Jazz Napok közönségének.

vehir.hu
további cikkek
Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 José Cura is fellép a VeszprémFesten José Cura is fellép a VeszprémFesten Újabb sztárfellépőt jelent be a VeszprémFest. A História Kertben felállított nagyszínpadon július 17-én az argentin tenor legenda, José Cura ad koncertet. A világhírű operasztár kifejezetten a veszprémi közönség kedvéért összeállított, csak itt hallható, különleges műsorában gitár és zongora kísérettel előadott argentin népdalok és nagy ívű, szimfonikus zenekarral megszólaló operaáriák egyaránt helyet kapnak.  2024. február 15. 13:16 Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban 2024. január 23. 12:32 Időablak húsz évnyi zenére és kultúrára Időablak húsz évnyi zenére és kultúrára Csütörtök délután a Foton Audiovizuális Centrumban mutatták be először a VeszprémFest 20, Legyen egy fesztivál! című filmet, amely a programsorozat két évtizednyi sikereit próbálja összefoglalni egy órába sűrítve.   2024. január 19. 17:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.