2019. július 19., péntek
Emília névnap

Ha a bornapokra készül, egy fontos döntést hozzon meg!

  • közélet
  • 2019.07.05
    04:28
  • vbusz.hu
Ma este kezdetét veszi a Rozé, Rizling és Jazz Napok. Annak érdekében, hogy a hazaút se legyen feszültséggel teli, érdemes otthon lerakni az autó slusszkulcsát. A V-Busz menetrend szerinti járatai az éjszaka folyamán is közlekednek Veszprémben.

Akár egy deci bor elfogyasztását is kimutatja igazoltatáskor a szonda, ami minimum pénzbírságot von maga után, magasabb alkoholszint esetén pedig a vezetői engedély is bánhatja a felelőtlenséget.

Éppen ezért érdemes számba venni azokat a lehetőségeket, amelyekkel egyszerűen haza lehet jutni egy mámorosabb este után is Veszprémen belül úgy, hogy nem kell minden kanyar után a kék villogótól tartani. Ami pedig még fontosabb, nem veszélyeztetjük mások biztonságát az utakon tompult érzékszerveink miatt.

A V-Busz hiánypótló szolgáltatásként indította el az éjszakai járatait Veszprémben. Az új járatoknak köszönhetően már nem szükséges az utolsó buszhoz igazítani programjainkat, este 11 óra után egészen hajnalig közlekedik a 44-es és 45-ös számú járat a 4A és az 5-ös számú vonalakon.

Ha pedig időt szeretne spórolni azzal, hogy nem a buszvezetőnél vásárolja meg a vonaljegyet, akkor a nemrég telepített jegyautomatából ezt könnyen megteheti a Hotel előtti megállóban.