Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Kerti tavak algásodás elleni védelme

2019. július 16. 14:56
Az otthonunk egyik elsőnek megpillantott területe a kert. Mindenki fontosnak tartja, hogy mindig szép és karbantartott legyen.

Néhány kert dísze a kerti tó vagy halas tó. Ezek a tavak mind gyönyörűek, karbantartása, tisztítása nagyobb odafigyelést igényel. Ezekben a fontos folyamatokban szeretnénk egy kis segítséget adni önöknek.

Rengeteg helyen találkozhatunk szebbnél szebb, kristálytiszta vizű kerti tóval, de a tisztántartása már nehezebb feladat, mint az gondolnánk.

Lássuk, mégis hogyan lehetséges!

Amikor egy kerti tó a beültetett növényekkel, esetleg állatokkal a vízzel együtt biológiailag életre kelnek, elkezdődik az algásodás. Ennek következtében a víz színe zöldesbarna lesz, egyszóval nem túl szép látvány. Ennek a folyamatnak a megakadályozásában az emberi segítség szükséges.

Számos technikát alkalmazhatunk a tavak karbantartására, tisztítására, különböző tisztítószerek segítségével. De mi lenne, ha mindezeket olyan termékekkel végezné, amelyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek?

Hol kapható ilyen termék?

Ebben nagy segítséget adhat önnek a Bioforce webáruháza, amely vegyszermentes termékeket forgalmaz. Felhívnám a figyelmét a Bioforce Pond Pure algásodás elleni koncentrátum nevű termékre, amellyel egyszerűen és hatékonyan végezheti el az algamentesítést, mindezt vegyszerek nélkül, saját maga az otthonában, szakember segítsége nélkül.

A Pond Pure készítmény egy 100%-ban természetes alapanyagokból készült termék, amely segítségével megszüntethető, és megakadályozható a kerti tavunk újraalgásodása. A vegyszermentes tisztítószerek mellett rengeteg voks áll, pontosan azért, mert hatékonyan, mégis vegyszermentesen távolítja el a sok bosszúságot okozó algákat, és már az első használat után néhány nappal látványos eredményt érhetünk el. A használata igen egyszerű, bárki saját maga el tudja végezni. Nem árt, hogyha havonta, vagy ahogy azt a vizünk állapota megköveteli, megismételjük ezeket a beavatkozásokat, és a kerti tavunk mindig tiszta és szép marad. A terméken részletes leírás található, kiszerelése gazdaságos. A felbontását követően 90 napig használható fel.

Nincs káros hatása!

Ezeknek a termékeknek azon tulajdonságait is érdemes megemlíteni, hogy semmilyen kárt nem okoznak az élővilágban és a környezetben sem. Bátran ajánljuk azok számára is, akik még nem használtak ilyen termékeket.

A Bioforce webáruházában számos vegyszermentes terméket talál egyéb tisztítási folyamatokhoz is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.