2019. szeptember 17., kedd
Zsófia névnap

Így hozhatod magad formába néhány praktikus eszközzel

Az egészség megőrzésének fontosságával mindenki tisztában van, de nem mindig egyszerű megtalálni azokat az eszközöket, amik ebben segítenek. Már csak azért sem, mert rengeteg kiegészítő található a piacon, és könnyű elveszni közöttük. Ráadásul az sem mindegy, hogy mennyibe kerülnek, mert senki nem szeretne egy kisebb vagyont költeni rájuk. De mit is tehetsz, ha egész évben fitt szeretnél lenni?

Szeretnél formás karokat? Napi pár perc edzéssel elérheted!

Bár a nyár lassan véget ér, és a strandra már nem kell formában lenned, de gondolj arra, hogy nem kampányszerűen kell gondoskodni az egészségedről. Egész évben fontos, hogy megfelelő legyen a kondid, amit elérhetsz az edzőtermekben, de akár otthon is, kényelmesen.

Ha beszerzel egy, a Wombat Kütyü Shop sport és fitness kiegészítői között elérhető gumiexpanderes kar erősítőt, akkor kellő gyakorlás után formás felkarokra tehetsz szert. Nem kell megijedned, ehhez nem kell naponta órákat edzeni – elég lesz néhány perc, ami biztosan belefér még egy mozgalmasabb, sűrű napba is.

Az eszköz használatával az egész felsőtested átmozgathatod, és ha kellően kitartó vagy, akkor idővel búcsút inthetsz a petyhüdt felkarnak. Mindemellett ez a mini kondigép kis helyen is elfér, és egyaránt edzheted vele a bicepszedet, a tricepszet, valamint a vállakat is.

Erősítsd a lábad is!

A karok mellett a lábaid edzésére sem árt némi energiát fordítanod. Ehhez szintén találhatsz olyan praktikus eszközöket, mint például a láb- és popsierősítő prémium gumikötél, ami segíthet neked az áhított formás alak elérésében. És mindezt akár az otthonod kényelmében is megteheted, ami további plusz pont a kütyü mellett.

Az eszköz nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, mert hiába csak egy kötélről van szó, rengeteg hasznos és hatékony gyakorlatot végezhetsz vele. További előny, hogy egy egyszeri, kisebb kiadásból megúszhatod az edzést, és nem kell havonta kifizetned a kondibérlet árát.

Nincs több kifogás, még akkor sem, ha szégyenlős vagy, és nem akarsz mások előtt tornázni. A gumikötelet akkor veszed elő, amikor akad rá otthon némi időd, és ha elég szorgalmas vagy, a tökéletes láb és popsi nem csak álom lesz többé. Lehetsz profi, vagy sportolhatsz hobbi szinten, ez az eszköz mindenki számára kiváló a gyakorláshoz.

Kényelmes üléssel a jobb tartásért

Sajnos hazánkban sokan szenvednek a különféle mozgásszervi megbetegedésektől. Az egész napos ülés miatt kialakuló rossz tartás a teljes testre hatással van, és a hát, valamint a derék fájdalmának kialakulásához is vezethet. A legnagyobb gond az, hogy hiába koncentrálunk a helyes testtartásra, az izmok idővel elfáradnak, a váll és a nyak pedig beesik, így okozva komoly problémákat.

A kényelmes, egészséges ülést támogathatod egy tartásjavító gerinc- és háttámasz használatával, ami ergonomikus kialakításának köszönhetően megtámasztja a hátad az irodai székben töltött hosszú órák alatt, de akár az autósülésbe is beteheted, ha sokat vezetsz.