2022. január 29.
//
Adél névnap

Két nap alatt háromszor garázdálkodott Veszprémben

2019. szeptember 9. 15:10
police.hu
A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a 22 éves hajmáskéri férfit, aki 48 órán belül háromszor garázdálkodott Veszprémben.

Az eljárás adatai alapján egy 22 éves hajmáskéri lakos pénteken 19 óra körül a veszprémi autóbusz-állomáson odament egy fiúhoz, cigarettát kért tőle, és mivel a fiatal nem adott neki, bántalmazta őt. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, kihallgatták, és az elszámoltatása után szabadon bocsátották. Ezt követően a férfi 23 óra 45 perc körül egy, a veszprémi buszpályaudvaron található üzlet ablakát betörte, majd másnap este szintén az autóbusz-állomáson agresszíven kiabált és inzultálta a várakozó utasokat.

A járőrök ismét előállították a 22 éves hajmáskéri lakost, majd - őrizetbe vétele mellett - a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

vehir.hu