Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új fejezet kezdődik a nemesvámosi cég életében

2019. szeptember 27. 14:57
Új csarnokot avattak a nemesvámosi Modul-Stor Hungary Kft-nél péntek délelőtt.

A Modul-Stor 1998 óta van jelen a piacon, a 10 főt foglalkoztató családi vállalkozás elsősorban kisteherautókhoz tervez, gyárt és szerel be darukat, emelőket. A céget Gőz Zsigmond, helyi vállalkozó alapította több mint 20 évvel ezelőtt, ma pedig már a család többi tagja is részt vesz a mindennapos munkában.

Ezekből pedig a jövőben még több lesz, köszönhetően a pénteken átadott új üzemcsarnoknak.

Az ünnepségen Ovádi Péter országgyűlési képviselő kiemelte, hogy Nemesvámoson kiváló az önkormányzat és a helyi vállalatok kapcsolata, szerinte ezek az együttműködések kölcsönösen hasznosak mindkét fél számára. Hozzátette, hogy a magyar gazdaság gerincét a sikeres kis- és középvállalkozások adják, ezért a kormány minden ponton igyekszik támogatni és segíteni őket. Gratulációja mellett a képviselő elmondta, hogy az Országgyűlés Vállalkozási Bizottságának tagjaként külön szívügyének érzi a helyi cégek segítését, és nagy öröm számára, amikor ilyen sikerek részese lehet, amit most a Modul-Stor is elért.

Gőz Zsigmond, a Modul-Stor alapítója és ügyvezetője mondta, hogy régóta dédelgetett álmuk volt ez a beruházás, amit most sikerült megvalósítaniuk. Kiemelte, hogy a folyamatos munka mellett az ilyen alkalmakkor van lehetőségük kicsit megállni és visszatekinteni a mögöttük hagyott időszakra. Értékelni és tervezni a jövőt. Beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek a csarnok megvalósításában, továbbá kiemelte a kormány és Nemesvámos önkormányzatának segítségét.

Az ünnepélyes szalagátvágás után a résztvevőket az ügyvezető vezette körbe a csarnokban és mutatta be munkájukat a tervezéstől a kivitelezésig.

A fejlesztés a GINOP 1.2.3-8-3-4-16-2018 pályázat keretében valósult meg. A beruházás értéke közel 100 millió forint volt, amelynek 30%-a vissza nem térítendő támogatás, 10%-a önerő, a fennmaradó 60% pedig hosszú lejáratú banki hitel volt.

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Három évtizedes jubileumát ünnepelte vasárnap a Zonta Club veszprémi szervezete. Harminc éve azért jöttek létre a nemzetközi szervezeten belül, hogy jobb világot építsenek a nőknek. Azóta ösztöndíjakon, jótékonysági akciókon és kulturális programokon keresztül is tettek ezért, a civil munka pedig a jövőben is folytatódik. tegnap 11:34 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. 2024. április 21. 16:14 Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Csütörtök délután hivatalosan is átadták a Görgey Artúr utcai kutyafuttatót. Az eseményen megtekinthettük, amint a kutyusok felavatják a futtató eszközeit. 2024. április 12. 22:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.