2021. december 4.
//
Barbara, Borbála névnap

Putyin félmeztelenül pózolt Szibériában

2009. augusztus 6. 10:31
index.hu / MTI
Célja az lehetett, hogy folytassa a férfias kép továbbépítését, ami Oroszország legnépszerűbb vezetőjévé tette.

Vlagyimir Putyin félmeztelenre vetkőzve pózolt az őt kísérő fotósoknak az észak-szibériai Tuva tartományban tett látogatásán. Az orosz miniszterelnök fedetlen felsőtesttel lovagolt, majd pillangózott egy jeges folyóban, végül egy fán ült modellt a fotósoknak.

Putyin hét elején tett látogatásakor visszatért arra a helyre, ahol két éve II. Albert monacói herceggel vakációzott. Az akkor készült félmeztelen fotók pletykát és találgatásokat váltottak ki az államelnöki időszaka végéhez közeledő Putyin terveivel kapcsolatban. Egyesek ereje fitogtatásának tartották izmos felsőtestének nyilvános mutogatását.


Mint Schwarzenegger a Vörös Szonjában

Tuvában Putyin meglátogatta egy pásztor otthonát, és együtt lovagolt annak fiával. Lovaglás után Putyin levette svájci óráját és a fiú csuklójára csatolta, majd vállon veregette és kezet fogott vele.

vehir.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.