2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap

Minden éremből jutott a veszprémi dzsúdósoknak

2019. október 9. 16:47
Kiválóan szerepelt a Veszprém Judo SE a Tatabányán rendezett Faragó Benjámin Judo Emlékversenyen.

Október 6-án Tatabányán rendezték meg a 2019. évi Faragó Benjámin Judo Emlékversenyt, egyben a régió harmadik rangsorversenyét.

A Veszprém Judo SE tizennégy fős csapattal képviselte magát a seregszemlén. Nagyszerűen szerepelt Szűcs Botond, Tímár Domokos, Pfenning Luca és Takács Emese, akik egyaránt aranyérmesek lettek. Kuglits Márk, Obermayer Hanna, Tar Benedek és Böröcz-Bacher Csenge ezüstérmet szerzett. Horváth Benedek, Horváth Eszter és Nagy Boglárka bronzéremmel gazdagodott. Nagy Dorina negyedik, Nagy Tamás és Pfenning Hanna pedig hetedik lett.

– A torna kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a közelgő országos bajnokságokra. Addig kijavíthatják a most látott hibákat a sportolóink – értékeltek röviden az edzők.

vehir.hu

További cikkek

Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap