Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

A karácsonyi üdvözlőlap újra divatba jött!

2019. október 14. 12:54

A trendek nem csak az öltözködésben térnek vissza, hanem akkor is, ha szokásainkról van szó. Napjainkban az online megoldások világát éljük, és legtöbbször akkor is a világhálót hívjuk segítségül, ha születésnapi üdvözletet szeretnénk küldeni. Mindebből sokszor sajnos kiveszik az emberközpontúság, amit egykor, talán saját gyermekkorunkban még megéltünk a levelezések kapcsán. A hagyományos képeslapok ismét divatba jöttek, és magánszemélyként, valamint cégvezetőként is érdemes újra a papír alapú megoldásokhoz nyúlni.

Exkluzív darabok elérhető áron

A prémium kategóriás papírból készült, korszerű nyomtatási technológiák felhasználásával elkészült karácsonyi képeslap igazi favoritnak számít idén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan már most nézelődnek a kínálatban, hogy időben sikerüljön beszerezni mindenki számára a megfelelőket. A klasszikus motívumok éppen úgy felfedezhetőek az üdvözlőlapokon, mint a jól ismert karácsonyi színek. Aranyban, pirosban, fehérben vagy zöldben pompázhatnak a felületek, melyekről őzikék, hóemberek, fenyőfák és hópelyhek köszönhetnek vissza. A dombornyomással készült karácsonyi képeslap nagy népszerűségnek örvend, de a különleges felületi kialakítások is kedveltek.

Karácsonyi üdvözlőlap céges partnerek részére

A képeslapküldés nem csak magáncéllal lehetséges, hiszen a céges image építésének fontos eszközévé is válhat az. Ugyan az egész évben mutatott megbízhatóságot és korrektséget nem válthatjuk ki ilyen módon, de kétségkívül egy kedves gesztus lehet karácsonyi üdvözlőlap segítségével megköszönni az egész éves együttműködést. Ilyen módon jó esély van arra, hogy továbbra is eredményesen sikerül majd kapcsolatban lenni az üzleti partnerekkel. A klasszikus stílusú képeslapokkal biztosan nem lőhetünk mellé, de akár modern kivitelezés mellett is letehetjük a voksot.

Céges ajándék mellé is ideális!

A karácsonyi képeslapot nem csak postai úton lehet eljuttatni a célszemélyhez, hanem például a céges ajándék részeként is adhatjuk. Az ünnepekhez közeledve egyre több cég érdeklődik az ilyen jellegű meglepetések iránt. Az éves együttműködés megköszönését szolgáló gesztus hazai és külföldi partnerek számára is remek választásnak bizonyul, és a céges image is kiválóan építhető segítségével. Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ha postai úton szeretnénk feladni, akkor időben gondoskodjunk erről, ugyanis az év utolsó heteiben a postai szolgáltatás is kevésbé működőképes, mint egyébként.

Képeslapok széles választékban

Az online rendelés kényelmét akkor is érdemes kihasználni, ha képeslap vásárlásáról van szó. A kinyitható fekvő, álló, vagy akár négyzet alapú megoldások között mindenki megtalálhatja azt a stílust, méretet és kialakítást, amely a leginkább megfelel igényeinek. A karacsonyi-kepeslapok.hu nem csak cégek, hanem magánszemélyek részére is ajánlja a prémium kategóriás üdvözlőlapokat, amelyek idén is nagy érdeklődésre tartanak számot. Nem csak nagymennyiségű megrendelés esetén érdemes előre gondolkodni, hanem akkor is, ha legalább ezt a részét az ünnepi készülődésnek szeretnénk mihamarabb letudni.

Bár az online küldött üdvözletek is származhatnak jóindulatból és odafigyelésből, de ennek egészen más szintjét jelenthetik a hagyományos, papír-alapú képeslapok. A dombornyomással készült, színes, modern vagy éppen klasszikus megoldások nagy népszerűségnek örvendenek. Az arany vagy az ezüst színekkel még ünnepibbé varázsolható az összkép, ráadásul egyéni igények szerint kérhetőek a képeslapokra kerülő szövegek.

 

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.