Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Továbbra is Európa legjobbjai közt

2019. november 12. 19:18
A november 7. és 9. között Törökországban rendezett Euro Tour Antalya Open biliárd megmérettetésen újabb 9. helyezéssel biztosította be helyét városunk tehetsége, Szolnoki Olivér az európai ranglista legjobb tizenhat játékosa között.

November elején a Közel-Keleten, a törökországi Antalya városában rendezték a biliárd Euro Tour Open soron következő állomását, melyen természetesen megyeszékhelyünk kiválósága, Szolnoki Olivér is asztalhoz állt.

Szolnoki az első körben a honi, török riválisát 9-2-re, ezt követően pedig a korábbi kétszeres győztest, az olasz Fabio Petronit 9-8-ra múlta felül.

Szolnoki Olivér továbbra is Európa legjobbjai közt - Fotó: EPFBSzolnoki Olivér továbbra is Európa legjobbjai közt - Fotó: EPFB

A legjobb 32 közé jutásért a lengyel Wojtek Szroczynskittel kellet megküzdenie, akit végül 9-6-os eredménnyel fektetett két vállra. Egy körrel később pedig már az Európa-bajnok és Euro Tour-győztes orosz Ruszlan Csinakov sem tudta megállítani:

parázs meccsen 9-8-ra diadalmaskodott végül Olivér.

Akinek viszont ezúttal a végállomás a verseny későbbi győztese, az észt Denis Grabe ellen következett a legjobb 16 közt.

Szolnoki Olivér legközelebb december 14. és 17. között Katar fővárosában, Dohában nemcsak saját magát, hanem országunkat is képviseli majd a 9-es felnőtt világbajnokságon.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.