2020. szeptember 23.
//
Tekla névnap

A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu

2020. augusztus 12. 4:00
Kedden hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2020/2021-es évadban a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának főtámogatója, egyúttal névadója is.

A mai napon megállapodás született a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei igazgatósága és a vehir.hu kiadója, a Bakony-Balaton Média Kft. között. A szerződés szerint az előttünk álló idényben a veszprémi hírportál lesz a megyei labdarúgó-bajnokság hivatalos főtámogatója, névadó szponzora.

Bízunk benne, hogy a megyei labdarúgás a közeljövőben is felfelé ível majd. Büszkén tekintünk a partnerségre, hiszen megyénk piacvezető médiaszolgáltatójával sikerült kialakítanunk azt

– fogalmazott az MLSZ Veszprém megyei vezetője, Finta Péter a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója és Tóth Gábor, a Bakony-Balaton Média Kft. ügyvezetőjeFinta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója és Tóth Gábor, a Bakony-Balaton Média Kft. ügyvezetője

A 2020/2021-es évad bajnokságainak hivatalos elnevezései:

  • VEHIR.HU Megyei I. o. férfi felnőtt
  • VEHIR.HU Megyei I. o. U19 férfi
  • VEHIR.HU Megyei Női bajnokság
  • VEHIR.HU Téli Kupa
  • VEHIR.HU Veszprém Megyei Kupa
  • VEHIR.HU Öregfiúk bajnokság

Az együttműködés azt is jelenti, hogy portálunk a megyei fociélet fontosabb történéseiről rendszeresen beszámol majd az évad során.

Simon Dani

További cikkek

Kora reggeli úszásáról 92 évesen se mond le a vasdiplomás testnevelőtanár
Kora reggeli úszásáról 92 évesen se mond le a vasdiplomás testnevelőtanár
Jövőre lesz hetven éve, hogy elhagyta a Testnevelési Főiskola falait Rádóczy Kálmán, aki 35 éven át ingázott és szolgálta a tapolcai gimnáziumot.
„Látva a kapusaink teljesítményét, már nyugodt szívvel nassolhatok!”
„Látva a kapusaink teljesítményét, már nyugodt szívvel nassolhatok!”
Sokat beszélgetünk. Meghallgatjuk egymást, tiszteljük a másik nézőpontját. Négyünk véleményét gyúrjuk eggyé: nem lesz ez másképp a horvát bajnok ellen sem – tudhattuk meg a veszprémi hálóőrök titkát Sterbik Árpádtól, a Telekom kapusedzőjétől a Zagreb elleni csütörtök esti (18.45) idei első hazai BL-meccs előtt.
Hátrányból nyert a Szentantalfa
Hátrányból nyert a Szentantalfa
A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, ötödik fordulójában izgalmas, szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok. Egyedüli kivétel volt a Zirc kontra Ősi derbi, amelyen a listavezető – megőrizve hibátlan mérlegét – végül 4-0-s sikert aratott.
Egy mérkőzésen dőlhet el a Balatonfüred párharca
Egy mérkőzésen dőlhet el a Balatonfüred párharca
Egy mérkőzésen dőlhet el a szlovén RK Trimo Trebnje és a Balatonfüredi KSE párharca a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.
Dujsebajev szegedi oroszlánokra számít
Dujsebajev szegedi oroszlánokra számít
A lengyel bajnok LOMZA Vive Kielce mestere, Talant Dujsebajev arra számít, hogy szerdán este szegedi oroszlánok rontanak majd a csapatára a férfi kézilabda BL csoportkörének második fordulójában.