2020. szeptember 20. // Friderika névnap

Rangadóval indul a megyei I. osztályú bajnokság

A hétvégén a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban is megkezdődnek a küzdelmek. A nyitó forduló szombati (17.30) rangadóján az Úrkút az Ajka Kristályt fogadja.

A megyei I. osztály koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019/2020-as idényét a Balatonfüred zárta az élén, amely a 2020/2021-es kiírást így már az NB III Nyugati csoportban kezdhette meg. A csonka pontvadászat második helyén az Ajka Kristály, a harmadik pozícióban pedig az Úrkút végzett.

A hétvégén a megyei I. osztályban rajtolnak a küzdelmek. A nyitó körben pedig máris összecsap a két dobogós, vagyis az Úrkút szombaton (17.30) az Ajka Kristályt látja vendégül.

VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, az 1. forduló párosítása:

Augusztus 15. (szombat) 17.30

Várpalotai BSK–Fűzfői AK
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Úrkút SK–Ajka Kristály SE
Úrkút Sporttelep

Badacsonytomaji SE–Gyulafirátót SE
Badacsonytomaji Sportpálya

Herendi PSK–Devecser SE
Herendi Porcelán SK

Augusztus 16. (vasárnap) 17.30

Magyarpolány SE–Péti TE
Községi SE

Sümeg VSE–Tihanyi FC
Sümeg VSE

Csetény SE–TIAC VSE
Csetényi Sporttelep

Szabadnapos: Balatonalmádi SE

Forrás: MLSZForrás: MLSZ

vehir.hu

További cikkek

Öt pozitív teszt, a kupameccs elmarad!
Öt pozitív teszt, a kupameccs elmarad!
A VLS Veszprém ügyvezetője, Szabó Péter tájékoztatta portálunkat, hogy kötelékükben öt újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az illetékes szervek pénteken este. Ennek tudatában a bakonyiak halasztást kértek szombat délutáni kupamérkőzésükre, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség azonnal jóvá is hagyott.
A veszprémi ultrák is elismerték munkásságát
A veszprémi ultrák is elismerték munkásságát
A koronavírus-járvány következtében több sebből is vérző VLS Veszprémre szombaton 15 órakor hazai kupamérkőzés vár a másodosztályú Szeged ellen. Feltéve, ha az említett alakulatok szerdán készített és péntekre várható tesztjei negatív eredménnyel zárulnak. Adódik a kérdés: hogyan készítse fel labdarúgóit a vezetőedző, amikor azt sem tudhatja, kire számíthat?
Megizzasztanák az éllovast
Megizzasztanák az éllovast
A VEHIR.HU megyei élvonal hatodik körében kemény próbatétel vár az eddig százszázalékos teljesítményt produkáló Tapolcára, hiszen a listavezető szombaton délután a rutinos Úrkút alakulatát fogadja.
A zirciek továbbra is az élen
A zirciek továbbra is az élen
A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a papírforma érvényesült: a zirciek továbbra is százszázalékosak, míg a Taliándörögd és a Csopak első pontjai továbbra is váratnak magukra.
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, ötödik fordulójában végletekig kiélezett párharc után végül három ponttal távoztak a tihanyiak a rutinos úrkútiak otthonából, de a TIAC is sikerrel maradt hibátlan.
2020. szeptember 20. // Friderika névnap