2021. február 28.
//
Elemér névnap

Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!

Hétfőn kora este ismét felgyulladnak az Ada-Bau kispályás bajnokság startlámpái: kezdetét veszi egy újabb évad az Erdész utcai sportkomplexumban.

A 2020/2021-es kiírásban már a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságának szervezésében veszi kezdetét a városi kispályás bajnokság, amelynek a soron következő idényben az Ada-Bau Kft. lesz a lebonyolító partnere, névadó szponzora. 

Hétfőn este már fel is sorakoznak az Erdész utcai sportkomplexum műfüves kispályáinak rajtrácsára a csapatok. Szám szerint ötven baráti, amatőr társaság hétszáz igazolt sportolóval öt osztályban, öt játéknapon kapcsolódhat ki a sportolási lehetőségnek köszönhetően.

(archív fénykép)(archív fénykép)

A versenybizottságot Máté István elnök mellett Sikos László, Szöllőskei Péter és Tuczai Gyula alkotja, míg a fegyelmi bizottság Guba László elnök, Németh Szilárd és Zsebe Szabolcs vezetésével lett teljes. A játékvezetők küldésért pedig Mihály András felel majd.

A bajnokságban a mindenkori kispályás játékszabályok lesznek érvényben. Megkeresésünkre Finta Péter megyei vezető minden alakulatot óvatos játékra intett, ugyanakkor jó sportolást, kellemes kikapcsolódást kívánt a résztvevőknek.

Simon Dani