Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Játék a páros mozijegyekért

2020. október 19. 4:10
Kétségkívül beköszöntött az ősz, a szabadtéri elfoglaltságok így háttérbe szorulnak, viszont egy jó mozifilmre bármikor szívesen beülünk. Egy egyszerű kérdés megválaszolásával most megnyerheti tőlünk ehhez a páros Cinema City belépőjét.

Nemrég került a mozikba a legújabb magyar romantikus vígjáté, a Hab.

Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…

A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól mesél: a szerelemről, a hazugságról és a jó tejszínhabról.

Ahhoz, hogy legyen esélye megnyerni a páros Cinema City belépőt, csak egy egyszerű kérdésre kell jól válaszolni a Hab című filmmel kapcsolatban:

Mi Dórának (Kerekes Vica) a film főszereplőjének eredeti szakmája?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk.

A játék 2020. október 19. hétfő 12 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegyek 2020. november 7-ig válthatók be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

vehir.hu
további cikkek
Elindult a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilmfesztivál Veszprémben Elindult a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilmfesztivál Veszprémben Tizedik alkalommal rendezik meg a BIDF-et, amelynek veszprémi rendezvényét a Pannon Egyetem Humántudományi Kara látja vendégül. A helyszínt idén a Foton biztosítja. 2024. február 2. 14:45 Lelki nass januárra Lelki nass januárra A természetben télen a sietségnek nincsen helye – és ez az emberi természettel is így van valójában. Nagy újrakezdések helyett éppen ezért az év elejét célszerűbb pihenéssel és feltöltődéssel tölteni, ami persze nem egyenlő azzal, hogy folyamatosan a négy fal között kellene gubbasztanunk. Érdemes ilyenkor is a társaságot keresni, kimozdulni, csak egy picit kényelmesebb tempóban, és olyan programokat találni, amelyekkel a lemerült lelki akkumulátort is feltölthetjük. 2024. január 12. 22:18 Olajfestmény mozivásznon: egy falu kegyetlensége gyönyörű képekben A Parasztok című lengyel film minden képkockája a saját jogán is helyet érdemelne egy múzeumi kiállításon, a festményekből pedig megrázó és lélegzetelállító történet szövődik. 2024. január 14. 21:13 Kedvezményes diákvetítésekre lehet jelentkezni az országos art mozikba Kedvezményes diákvetítésekre lehet jelentkezni az országos art mozikba Több mint száz új és klasszikus magyar filmet tesz elérhetővé az iskolák, oktatási intézmények számára csoportos mozivetítések szervezéséhez a KLASSZ Napok országos programsorozat. 2023. november 21. 13:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.