Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az indulás óta ők üzemeltetik az uszodát

2020. december 18. 17:36
Horváth István, Kővári László Ferenc, Kukoda Imre, Puskás János és Víg József sok éve dolgoznak a Március 15. utcai uszodában. Több évtizedes munkájukat a város Pro Meritis díjjal ismerte el. Portálunk a munkahelyükön is meglátogatta a díjazottakat.

Szerda délután, a járványhelyzet miatt szűk körben adta át Porga Gyula polgármester a Pro Meritis díjat a VKSZ Zrt. öt alkalmazottjának, akik hosszú évek óta üzemeltetik a Március 15. utcai uszodát, valamint az ő feladatuk a Báthory István Általános Iskola tanuszodájának a felügyelete is.

A díjazottakról a polgármester közösségi oldalán úgy fogalmazott: Az uszodaüzemeltetésben óriási tudást halmoztak fel, melyet az évek és a technológia változásának előre haladásával folyamatosan szinten tartottak, illetve felelősséggel frissítettek. Feladataikat mindig határozottan, pontosan és precízen végzik, a vezetőik által rájuk bízott javak állapotát megbízhatóan kezelik. Terhelhetőségük, munkabírásuk kiváló, szükség szerint munkaidőn túl, szabadidejükből is hajlandók időt áldozni egy-egy probléma megoldása érdekében. Kiváló csapatjátékosok, saját és munkatársaik érdekei mellett maximálisan kiállnak, munkájukért teljes felelősséget vállalnak. Ügyfelekkel történő kapcsolattartásuk - még konfliktushelyzetben is - korrekt és tiszteletteljes.

Portálunk a zártkörű díjátadó után meglátogatta Kukoda Imrét az uszodában, ahol a csoportvezető kalauzolt végig a jelenleg a járványhelyzet miatt zárva tartó épületben. Megtudtuk, hogy Imre már az uszoda építésnél is jelen volt a 80-as évek elején, tehát az épület minden négyzetméterét jól ismeri.

Ottjártunkkor érezhető volt, hogy kollégái szeretik, tisztelik, megbecsülik. Nem véletlenül, hiszen utasításait nem parancsként közölte, hanem kedves szavakkal kérte. Arról nem is beszélve, hogy kétkezi munka ide vagy oda, egy pillanat erejéig sem volt rest beállni segíteni. Egy igazi vezető pontosan ilyen, alá-fölé rendeltség helyett jó értelemben vett mellérendeltségben mutat utat, amelyet tisztelettel viszonoznak kollégái. Családias, baráti hangulatban pedig az ember is sokkal szívesebben végez munkát. Kétségtelen, hogy a kitüntetés jó helyre került, a sokéves munka meghozta a gyümölcsét.

A díjazottak (balról jobbra): Horváth István, Víg József, Kővári László Ferenc, Puskás János,  Kukoda ImreA díjazottak (balról jobbra): Horváth István, Víg József, Kővári László Ferenc, Puskás János, Kukoda Imre

Hajas Bálint
Simon Dani
további cikkek
Éves parkolóbérletet lehet nyerni, ha elmondják a véleményüket a VKSZ Zrt-ről VKSZ Zrt Éves parkolóbérletet lehet nyerni, ha elmondják a véleményüket a VKSZ Zrt-ről Összesen hat szolgáltatásról, a parkolásról, távhőszolgáltatásról, piacról, ügyfélszolgálati munkáról, hulladékgyűjtő telephely működéséről, hulladékgazdálkodásról várja a VKSZ Zrt. és a VHK Nonprofit Kft. a veszprémiek véleményeit. A kérdőív kitöltői között éves parkolóbérleteket sorsolnak ki. 2024. április 5. 11:59 Így indította a húsvéti ünnepet a VKSZ Így indította a húsvéti ünnepet a VKSZ Nagy sikerrel szervezte meg a VKSZ Zrt. húsvétváró rendezvényét a veszprémi vásárcsarnokban nagycsütörtök délelőtt. A forgalmas piactéren állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal és kóstolókkal is készültek a szervezők, amire már első alkalommal számos érdeklődő, elsősorban kisgyermekes családok látogattak ki. Képriportunkban megmutatjuk, milyen volt a hangulat. 2024. március 29. 10:40 Kisautó segíti a közelekdést a sírok között VKSZ Zrt Kisautó segíti a közelekdést a sírok között Ismét működik az a kisautó, ami segít eljutni az embereknek szeretteik sírjához a város legnagyobb sírkertjében, a Vámosi úti temetőben. Az VKSZ Zrt. beruházásaként a környezetbarát elektromos autó szolgáltatását bárki igénybe veheti, derült ki a csütörtök délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. 2024. március 27. 16:38 Mégis marad a városban cserebere pont VKSZ Zrt Mégis marad a városban cserebere pont Az utóbbi napokban nagy visszhangott váltott ki Veszprém felelős gondolkodású lakosai körében az, hogy a VKSZ Zrt. bejelentette: felszámolja a Cholnoky úton lévő cserebere pontot, mivel az elmúlt időszakban már kezelhetetlenné vált a helyzet azzal, hogy páran hulladéklerakónak kezdték használni az amúgy a körforgásos gazdaságot erősíteni hivatott pontot. A VKSZ Zrt. az emberek igényére reagálva most bejelentette, hogy nem kell elbúcsúzni a kezdeményezéstől, az új helyszínen folytathatja a működését hamarosan. 2024. március 14. 11:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.