2021. február 28.
//
Elemér névnap

Kezdetét vette a veszprémi korosztályos futsaltorna

A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójától, Finta Pétertől megtudhattuk, januártól márciusig negyven csapat öt korosztályban négy helyszínen méri össze erejét a Gusto13 Futsaltornán.

Az új év beköszöntével megyénk korosztályos futsaltornájának idei küzdelmei is elkezdődtek, amelyről Finta Pétert, a Magyar Labdarúgó-szövetség veszprémi vezetőjét kérdeztük.

A héten hivatalosan is elrajtolt a korosztályos futsaltornánk, amely idén a kiemelt támogató Gusto13 bisztró nevét viseli. A vírushelyzet következtében a korábbi évekhez képest kevesebb csapat adta le a nevezését, de összesen így is negyven alakulat nézhet majd fakrasszemet egymással az elkövetkezendő három hónapban.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatójaFinta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója

Finta hozzátette, a torna egészen március elejéig négy veszprémi helyszínen fog zajlani; a Városi Stadion mellett a Szilágyi- és Táncsics iskolában, valamint a Március 15. utcai sportcsarnokban találkoznak egymással a csapatok U9-től u17-es korosztályig.

Nagy öröm számomra, hogy városunk két utánpótlás-labdarúgó egyesülete, a VFC USE, illetve a Szilágyi DSE az összes korcsoportban képviselteti magát. Sőt, vannak olyan korosztályok, ahol több alakulatot is indítanak.

A Gusto13 Futsaltorna dobogós helyezettjei korosztályonként serleg és érem díjazásban részesülnek majd az MLSZ Veszprém megyei igazgatóságának jóvoltából. 

Simon Dani
Kovács Bálint

További cikkek

A Gusto13 a megyei futsaltornák új névadója
A Gusto13 a megyei futsaltornák új névadója
Városunk nívós bisztrója, a Gusto13 kedden hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával a segítőszándék jegyében.
Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!
Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!
Hétfőn kora este ismét felgyulladnak az Ada-Bau kispályás bajnokság startlámpái: kezdetét veszi egy újabb évad az Erdész utcai sportkomplexumban.
Segítőszándék a gyermekekért
Segítőszándék a gyermekekért
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, a veszprémi székhelyű Ada-Bau Kft. hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával, hogy támogathassa térségünk gyermekeinek korosztályos bajnokságait.
A CoreCommSI lesz a másik elöljáró
A CoreCommSI lesz a másik elöljáró
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a 2020/2021-es idényben a főtámogató vehir.hu mellett a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának a nevét is adja majd.
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
Kedden hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2020/2021-es évadban a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának főtámogatója, egyúttal névadója is.