2021. június 22.
//
Paulina névnap

Vereség a listavezetőtől

Városunk másodosztályban szereplő kosárlabdacsapata húszpontos vereséget szenvedett a listavezető Nyíregyháza otthonában a tizenkilencedik forduló péntek esti mérkőzésén.

Komoly próbatétel várt pénteken a HOYA-PE Veszprém férfi kosárlabdacsapatra, amely annak tudatában utazott az éllovas Nyíregyháza otthonába, hogy bravúros két pontot gyűjthessen be.

Ennek megfelelően, jól is kezdtek a bakonyiak: öt perc után ha minimálisan is, de a vendégeknél volt az előny (9-10). A házigazda azonban rendre táplálkozott a HOYA hibáiból, így az első felvonás végéhez érve már a Nyíregyháza vezetett (10. perc: 25-19). A második játékrészben a vendéglátó még magabiztosabb előnyt dolgozott ki magának, már húsz volt közte (félidei állás: 53-33).

(archív fotó)(archív fotó)

A pihenőt követően próbálta csenni a távolságot a HOYA, de a Nyíregyháza is rendre értékesítette lehetőségeit (30. perc: 70-47). Az utolsó negyedben már nem forgott veszélyben a házigazda győzelme, a Veszprém végül húszpontos vereséget szenvedett (végeredmény: 84-64).

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport alapszakasz, 19. forduló:
HÜBNER-Nyíregyháza BS–HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 84-64 (24-19, 29-14, 17-14, 14-17)
Nyíregyháza, Continental Aréna, zárt kapus mérkőzés.
Nyíregyháza: Szobi 2, Tóth 8, Bus 18, Bazsó 11/9, Kiss 7/3. Cserék: Ubilla 15/9, Vaskó 3/3, Czinger 2, Dr. Mohácsi 15/9, Demeter 3, Kuttor. Edző: Siska János.
Veszprém: Szücs 9/3 , Madár 14/6, Futó 12, Szabó 16/6, Dukic 8. Cserék: Sipos, Birkás 5/3. Edző: Baksa Szabolcs.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B rájátszás, 2020/2021 helyosztó 2021. május 8. 17:00 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok HOYA-PE Veszprém NKA Pécs 79-70
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B rájátszás, 2020/2021 helyosztó 2021. május 5. 18:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok NKA Pécs HOYA-PE Veszprém 85-82
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport rájátszás, 2 helyosztó 2021. április 25. 17:00 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok HOYA-PE Veszprém Budapesti Honvéd 75-92
előző események betöltése

További cikkek

Közösségi finanszírozásból maradna fenn a veszprémi kosárlabdacsapat
Közösségi finanszírozásból maradna fenn a veszprémi kosárlabdacsapat
A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportját hetedik helyen záró HOYA-PE Veszprém kedden megtartotta hagyományos évértékelő eseményét, ahol az ügyvezető Naményi Miklós a klub jövőjét illetően meglepő felvetést tett.
A hetedik helyen zárta a bajnokságot a HOYA
A hetedik helyen zárta a bajnokságot a HOYA
A HOYA-PE Veszprém kilenc góllal felülmúlta a vendég NKA Pécs alakulatát a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának helyosztó mérkőzésén. Baksa Szabolcs csapata így a hetedik helyen zárta a kiírást.
Három pont a HOYA hátránya
Három pont a HOYA hátránya
Városunk kosárlabdacsapata hárompontos vereséget szenvedett az NKA Pécs otthonában szerdán a II. osztály hetedik helyéért vívott párharc első meccsén. A hátrány ledolgozható a visszavágón.
A hetedik helyért küzdhet tovább a HOYA
A hetedik helyért küzdhet tovább a HOYA
A házigazda HOYA-PE Veszprém tizenhét ponttal alulmaradt a Budapesti Honvéd ellen a férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában. A bakonyiak így legjobb esetben a hetedik helyen végezhetnek majd.
Nem bírt a Honvéddal a Veszprém
Nem bírt a Honvéddal a Veszprém
A HOYA-PE Veszprém tizenegy pontos vereséget szenvedett a Budapesti Honvéd otthonában csütörtökön a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának ötödik helyéért zajló összecsapás első felvonásán.