2021. április 17.
//
Rudolf névnap

Kérdezze Porga Gyulát!

2021. február 16. 22:18
A Vehír új rovatában lehetősége lesz minden olvasónknak arra, hogy személyesen a polgármestert kérdezzék. Havonta jelentkező műsorunkban összegyűjtjük a kérdéseket és Porga Gyula elé tárjuk azokat, hogy közvetlenül ő válaszolja meg a veszprémieket leginkább foglalkoztató kérdéseket. Már él a kerdes@vehir.hu e-mail cím.

Vannak olyan kérdések Veszprémben, amelyek hosszú idő óta terítéken vannak és léteznek időről időre újonnan felmerülő témák, amelyek foglalkoztatják a helyi közösséget.

A Vehír új, havonta jelentkező rovatában arra vállalkoztunk, hogy ezeket a témákat összegyűjtjük olvasóinktól és személyesen a polgármester asztalára tesszük, hogy Porga Gyula a Vehíren keresztül válaszolja meg azokat.

A Vehír tizenharmadik éve meghatározó médiuma Veszprémnek. Ott vagyunk a legfontosabb eseményeken, próbálunk mögé látni a történéseknek és olvasóink elé tárni mindezt.

Mindemellett viszont azt is látjuk, hogy olykor szükség van arra, hogy a városvezetők sajtótájékoztatók kötött formájából kilépve egy sokkal személyesebb stílusban adjanak választ a felmerülő kérdésekre.

Örömmel mondok igent a Vehír megkeresésének, hiszen egyetértünk abban, hogy csak párbeszéd útján juthatunk egyről a kettőre. Bizonyára nem csak nálam, hanem sok embernél indul úgy a nap, hogy megnyitja a Vehírt, hogy elolvassa a Veszprémet érintő legfontosabb híreket. Éppen ezért bizakodó vagyok, hogy sok kérdés érkezik a szerkesztőségbe, amelyekre igyekszem majd egyértelmű és érthető válaszokat adni

- fogalmazta meg Porga Gyula a gondolatait, miután megkerestük ötletünkkel.

Új videós rovatunk minden hónap első csütörtökjén fog jelentkezni, ahol az azt megelőző hetek alatt beérkezett olvasói kérdésekre fog válaszolni a polgármester.

Ehhez kapcsolódóan elindítottuk a kerdes@vehir.hu e-mail címet, ahová olvasóinktól várjuk a kérdéseket, amelyeket feltennének Porga Gyulának.

Határidőt szándékosan nem határozunk meg, hiszen a rovat állandó jellegéből adódóan igyekszünk idővel kivesézni minden kérdést.

Az első adás terveink szerint március 4-én, csütörtökön kerül fel a Vehír felületeire.

vehir.hu

További cikkek

Koronavírus - Meghalt 217 beteg, 4604-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Koronavírus - Meghalt 217 beteg, 4604-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Meghalt 217, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4604 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton, kiemelve: eddig 3 213 837 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 371 702-en már a második adag vakcinát is megkapták.
Korszerűsítik a Völgyikút utcai idősek otthonát
Korszerűsítik a Völgyikút utcai idősek otthonát
Az épület napelemrendszer kiépítését is magába foglaló energetikai fejlesztésen esik át június végéig, melynek részleteiről Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési számolt be pénteken.
Bringapályák épülnek megyénkben
Bringapályák épülnek megyénkben
A pályák országszerte 36 településen épülnek fel, közöttük megyénkből Nemesvámoson, Pápán, Veszprémben és Zircen.
Ötödik sikeres Magyar Falu projektjén is túl van Jásd
Ötödik sikeres Magyar Falu projektjén is túl van Jásd
A héten készült el a bakonyi településen egy régóta felújításra váró járdaszakasz, valamint kondiparkkal is gazdagodott a település a Magyar Falu Program nyerteseként. A jövőben újabb területeken nyílnak meg pályázatok.
Polgármesteri helyszínbejárás az új Pápai úton
Polgármesteri helyszínbejárás az új Pápai úton
Megújult és kerékpáros sávval is bővült a Pápai út, az új szakaszt Porga Gyula, polgármester mutatta be az autósok szemszögéből. A jövőben folytatódhatnak az útfejlesztések Veszprémben.