2022. május 22.
//
Júlia, Rita névnap

A VKSZ-nél szünetel a személyes ügyfélfogadás, de az edényértékesítés így sem áll meg

2021. március 9. 15:13
VKSZ
A közüzemi szolgáltató közleményben jelezte, hogy a következő két hétben mire számítsanak azok a veszprémiek, akik különböző ügyeiket szeretnék elintézni a szolgáltatónál.

A VKSZ Zrt-nél gondolunk Önre és családjára. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében - a 104/2021. (III:5.) kormányrendelet értelmében - március 9-től előreláthatólag két hét időtartamra szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást Haszkovó úti ügyfélszolgálatunkon. Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében – áll a tájékoztatóban.

A VKSZ Zrt. Haszkovó 11/A-ban lévő főpénztára továbbra is üzemel, így az ügyfélszolgálat bezárása nem érinti a termékértékesítést amely online időpontfoglalással továbbra is elérhető személyesen.

Ez főleg a műanyag hulladéktárolók megvásárlását érinti, tehát ezeket továbbra is be lehet szerezni a VKSZ-nél.

A Parkolási Csoport ügyfélszolgálata március 9-től, központi ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan szintén bezár. Kollégáink telefonon és elektronikus úton itt is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében.

Március 9-től, a Temetőgondnokság ügyfélszolgálata tovább üzemel, ellenben működésében korlátozások lépnek életbe. Ügyfeleink fogadására irodánkban, csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

Kistó utcai hulladékudvar és a Cseri murvabányában működő hulladékgyűjtő telephely március 16. után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink kerülni fogják a fizikai kontaktust – foglalta össze a VKSZ a következő hetek ügyintézési menetét.

vehir.hu

További cikkek

A szakképzésben rejlő kreativitást élhették át a gyerekek
A szakképzésben rejlő kreativitást élhették át a gyerekek
Általános iskolások keze munkáját dicsérik azok a kis homokfutó autók, amelyeket a Szakipark projekt keretében meghirdetett pályázaton készítettek el különböző fa- és fémelemek megmunkálásával. A legügyesebb alkotásokat kedden díjazták az iparos parkban, ahol szóba került az is, hogyan kapcsolódik ez a játékos program a térség egyik legnagyobb ipari beruházáshoz.
Szombaton a családokat várják a fenntarthatósági napra
Szombaton a családokat várják a fenntarthatósági napra
Ismét megrendezi fenntarthatósági programját a VKSZ Zrt. Pénteken iskolás csoportokat vártak, a szombat a családoké a vidámparki tó körül zajló programokon.
A fenntarthatóság nem egy aktuális divatirányzat
A fenntarthatóság nem egy aktuális divatirányzat
A fenntarthatóság, azaz a rendelkezésre álló erőforrások hatékony és ésszerű kihasználása a VKSZ Zrt. filozófiája, és társadalmi felelősségvállalási programjának alapja, mely köré színes rendezvényt álmodott meg. Ez a Fenntarthatóság MindenKOR, amit idén április 23-án, szombaton szerveznek meg a Veszprémvölgyben.
Szemétszállítás tegnap is volt és holnap is lesz Veszprémben
Szemétszállítás tegnap is volt és holnap is lesz Veszprémben
A fake news jelenség minősített esete az, ami a veszprémi szemétszállítás körül kialakult az elmúlt napokban. Az országos médiában is megjelent hírt, miszerint sztrájkbizottság alakult és leállhat a megyeszékhelyen a hulladék elszállítása a valóságnak több szempontból sem felel meg, amit a szolgáltató tételesen cáfolni is tudott. Portálunk ráadásul olyan információk birtokába jutott, amiből az körvonalazódik, hogy az ügy mögött egy ember személyes hadjárata állhat.
Zajlik a tavaszi nagytakarítás az utakon
Zajlik a tavaszi nagytakarítás az utakon
Egy hete zajlik a téli időszakban utakra került síkosságmentesítő szóróanyag gyűjtése a VKSZ Zrt. által