Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

A robotporszívó a mindennapi takarítás királya

2021. április 14. 10:15

Mindennapjainkban otthonunk takarításához az egyik legnagyobb segítség a robotporszívó. Méretéből adódóan kiválóan alkalmazható szinte bárhol, bármikor, időt takaríthatunk meg segítségével és kényelmesebb a hagyományos porszívózásnál. 

Társ a mindennapi takarításban 

Pár évtizede az automatizált házimunka még csaknem elképzelhetetlen volt, a háztartási gépek fejlődésében szintén nagyot változott a világ. Számtalan gép és okoseszköz áll már rendelkezésünkre, amik közül kedvünkre válogathatunk.

Sokak számára - a mosogatást követően - a porszívózás a legutálatosabb házimunka. Számukra még nagyobb öröm, hogy manapság ezt egy háztartási okoseszköz leveszi a vállukról, és szívesen vásárolnak egy robotporszívót az elérhető, egyre bővülő kínálatból. Igazi társ a mindennapi takarításban.

A robotporszívó számos előnye 

Nyilván itt mást említene egy női és mást egy férfi felhasználó, de abban talán egyetértünk mind, hogy könnyen kezelhető, kicsi a helyigénye és befér szinte mindenhova. Több funkcióval ellátott, mint a felsöprés, felmosás vagy a szőnyeg mélyebb rétegeinek tisztítása, és távirányítással, vagyis a hozzá tartozó mobilapplikációval önállóan végzi feladatát akkor is, ha mi épp mással foglalatoskodunk, esetleg gyors takarításra lenne szükségünk, mire hazaérünk.

Mind formáját, mind teljesítményét, illetve tudását tekintve kedvünkre válogathatunk, és biztosak lehetünk benne, hogy a takarítás terén a Xiaomi robotporszívók királya minden földi jóval igazi társunkká válhat a mindennapokban éppúgy, mint a nagytakarítások során. 

Tényleg király a robotporszívó 

Sok országban már régóta használják a mindennapi élet megkönnyítésére, nálunk még kevésbé elterjedt a hagyományos porszívókkal szemben. Azok, akik kipróbálták, mind ódákat zengenek róla. A választék folyamatosan bővül, a technika fejlődésével újabb és újabb funkciói érhetőek el, és megmondani, hogy hol lesz a határ, nem lehet.

A ToF 3D technológiának köszönhetően az egyik legnagyobb hatékonysággal ellátott robotporszívó a beépített szenzorain keresztül képes felmérni a távolságokat, beazonosítani a környezetében lévő akadályokat. Ütközés szinte kizárt, az akadály érzékelésekor lelassul a mozgása. Kamerájának segítségével képes felmérni a terepet, a méreteket, hogy elfér-e az adott ágy alatt például, hogy akadálytalanul képes-e majd mozogni, ha pedig nem, irányt változtat. A mozgásának környezetét képes rögzíteni mintegy térképként, így pár használatot követően, akár már minden szobát, a lakás zeg-zugait képes felismerni önmagától.

Mobilapplikáció segítségével okostelefonról vezérelhetjük a feladatának elvégzését, beállíthatjuk a szívóerőt, szabályozhatjuk a vízmennyiséget, és a mentett szobatérképeken akár virtuális falakat is húzhatunk, ha valahol tiltott területet jelölnénk ki a számára. 

Valóban a legjobb társ a mindennapi takarításban!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.