2021. június 22.
//
Paulina névnap

Csoportelső a VESC!

2021. április 16. 20:33
A VESC női röplabdacsapata 3-0-s győzelmet aratott a vendég SzoESE együttese felett pénteken. A veszprémiek így az NB II Nyugati csoportjának első helyén végeztek, esélyük nyílt a feljutás kiharcolására.

A 2020/2021-es idény egyik legfontosabb mérkőzésére készült pénteken este városunk női röplabdacsapata, a VESC. A Szokolikné Kalmár Judit vezette bakonyi hölgyek a SzoESE alakulatát fogadták az Egyetemi Tornacsarnok zárt kapui mögött. Vaskos volt a tét veszprémi szemszögből, hiszen ha a hazaiaknak sikerül a 3-0-s győzelem, akkor a nyugati csoport élén végeznek.

Csoportelső a VESC! (archív fotó)Csoportelső a VESC! (archív fotó)

Mesésen kezdődött a mérkőzés veszprémi szemszögből: a VESC túlzás nélkül a játék összes elemében felülmúlta riválisát. Mindez ugyanígy történt a második és harmadik szettben is. A Veszprém magabiztos, könnyed, 3-0-s győzelmet aratott, ezzel pedig megnyerte a nyugati csoportot.

Női röplabda NB II nyugati csoport felsőház, 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
VESC–SZoESE 3-0 (10, 9, 15)
Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.
Várat még magára a VESC feljutása
Várat még magára a VESC feljutása
A női röplabda NB II-es döntőjének második mérkőzésén is alulmaradt a VESC a vendéglátó Kispest otthonában szombaton. A feljutás így egyelőre elmaradt, de nincs még minden veszve a veszprémiek számára.
VESC: vereség a döntő első meccsén
VESC: vereség a döntő első meccsén
A VESC női röplabdacsapata 3-0-ra alulmaradt a vendég Kispest alakulata ellen az NB II döntőjének vasárnapi, első felvonásán.