2021. augusztus 2.
//
Lehel névnap

Ebéddel támogatta a Veszprémi Szakképzési Centrum az oltóközpont munkatársait

A Veszprémi Szakképzési Centrum számára kiemelten fontos, hogy lehetőségeihez mérten kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalásból, ezért Hegedűs Barbara alpolgármesterrel együttműködve 50 adag ebédet ajánlottak fel a veszprémi oltóközpont munkatársainak. A csomagok elkészítésében a SÉF Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola segédkezett, az oltóközpont részéről Horváth Ferencné, a Csolnoky Ferenc Kórház ápolási igazgatója fogadta a felajánlást.

Fotó: Veszprém MJV Önkormányzata 

A megújult szakképzésben korszerű elméleti és gyakorlati tudást kapnak a fiatalok, a naprakész ismereteket az adott szakma legjobbjai segítenek nekik elsajátítani. Ezen az oktatási területen tehát rendkívüli jelentősége van az órákon, gyakorlatokon való személyes részvételnek. Ezért kiemelten fontos, hogy a szakképző iskolákba és a technikumokba is minél hamarabb biztonságosan visszatérhessenek a diákok. A fenti cél eléréséhez érdekünk, hogy oktatóink minél előbb megkapják a covid 19 elleni védőoltásokat. Üdvözlendő, hogy kiemelt célcsoportként április elején megkezdődött a Veszprémi Szakképzési Centrum munkavállalóinak oltása. A Centrum esetében közel 500 oktató és több mint 100 iskolai alkalmazott érintett a soron kívüli oltásban

– számolt be közleményében a Veszprémi Szakképzési Centrum.

vehir.hu

További cikkek

Mégis elindulhat az előválasztáson Katanics Sándor
Mégis elindulhat az előválasztáson Katanics Sándor
A DK helyi politikusa közösségi oldalán jelentette be, hogy ugyan nem a DK színeiben, de várhatóan el tud indulni az ellenzéki előválasztáson ősszel.
Kerítésbe szorult kutyát mentettek a fűzfői tűzoltók Balatonalmádiban
Kerítésbe szorult kutyát mentettek a fűzfői tűzoltók Balatonalmádiban
Kollégánk szerkesztés közben lett figyelmes a síró kutyára, tárcsázta a 112-t.
Rétvári: megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba
Rétvári: megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba
Hétfőn megkezdődik az ingyenes tankönyvek kiszállítása az iskolákba; a kormány a kiadványok ingyenességével 13 milliárd forintnyi kiadást vesz le a magyar családok válláról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Üllőn.
A közösségek ünnepe volt a szombati nap a térségben
A közösségek ünnepe volt a szombati nap a térségben
Több környező településen is most szombaton tartották meg a hagyományos falunapokat, amelyeket tavaly a járvány miatt nem lehetett megszervezni. A kulturális programok mellett a helyi értékek megőrzése és bemutatása volt az egyik kulcsmomentum.
Állati jó családi napot tartottak a Balatoni Élményparkban
Állati jó családi napot tartottak a Balatoni Élményparkban
Nem csak szórakozási lehetőségek, hanem az állatvédelem fontosságát kiemelendő programokkal is készültek a Balatoni Élményparkban szombaton.