Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újítva nyitnak

2021. április 30. 14:07
Bár a koronavírus miatt a vendéglátóhelyek hosszú ideig nem nyithattak ki, voltak vállalkozók, akik a kényszerszünetet is arra használták fel, hogy fejlesszenek, és még színvonalasabb szolgáltatásokkal várják a visszatérő vendégeket.

Így tett a veszprémi Horváth család is, akik 1984 óta működtetik vendéglőjüket a Cholnoky lakótelepen. Pénteken Ovádi Péter parlamenti képviselő is felkereste az éttermet, hogy meggyőződjön a felújítási munkálatok eredményéről. 

A képviselő köszönetet mondott az éttermet üzemeltető Horváth családnak, akik már közel negyven éve családi vállalkozásként viszik az üzletet. Szinte nincs is olyan veszprémi, aki ne járt volna itt, ne hallott volna a helyről, ami Veszprém jó hírnevét is öregbíti – mondta Ovádi, aki példaértékűnek tartja, hogy a lezárások idején a tulajdonosok nem búslakodtak, hanem átgondolták, hogy ebben a nagyon nehéz helyzetben hogyan lehet fejleszteni. Az étterem vendégtere mellett a konyha is megújult, és fejlesztették az elektromos és a fűtési rendszert is. 

Az étterem pénteken még csak a teraszát tarthatta nyitva, a bejelentett enyhítések következtében azonban szombattól már beltérben is fogadhatnak védettségi igazolással rendelkező vendégeket. Változik a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási előírás is: szombattól akár este 11-ig is nyitva tarthatnak, ugyanis a kijárási tilalom kezdete is éjfélre tolódik.

Kapcsolódó cikk
Így változik az életünk 4 millió beoltottnál
Közzétette weboldalán a kormány, hogy pontosan milyen szabályok lépnek életbe, ha elérjük a 4 millió beoltottat.
Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. tegnap 22:37 Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.