Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Balaton-felvidéken nyílt meg az első vidéki coworking & coliving hely

2021. június 8. 10:38
Megnyitotta kapuit a PortusHome Coworking és Coliving a balaton-felvidéki kétszáz lelkes falucskában, Vászolyon. Az itthon még kevésbé ismert koncepció a közösségi iroda és a középtávra bérelhető szállásegységek kombinációját jelenti. 16 munkaállomásos, teljeskörűen felszerelt közösségi iroda és 4 különleges egységből álló szálláskínálat várja az érdeklődőket. A PortusHome ideális célpontja lehet munkavégzésre vagy továbbképzésre is alkalmas helyet kereső céges csapatoknak, közösséget, programokat és profi munkateret kereső, akár több hónapra érkező digitális nomádoknak, egyéni utazónak és a környéken lakó, vagy itt nyaraló helyfüggetlen munkavállalóknak is.

A PortusHome Coworking egy találkozási pont, közösségi teret és modern, felszerelt irodát biztosít munkához, megbeszélésekhez és kikapcsolódáshoz egyaránt. Idilli környezet, gyönyörű panoráma, tágas belső terek és teraszok, kényelmes munkaállomások, csendes tárgyalók és felszerelt konyhasarok várja azokat, akik szívesen elszakadnának a home office-ból, szétválasztva a munkát a magánélettől. De egy-egy megbeszélésre vagy csapatmunkára is praktikus megoldást jelenthetnek az irodatérben kialakított 6 és 16 fős tárgyalók.

A PortusHome Coliving céges csapatokat és utazó munkavállalókat, digitális nomádokat céloz meg, akiknek fontos, hogy a minőségi szálláshely mellett professzionális irodai környezet és hosszabb tartózkodás esetén szakmai és szabadidős programok is elérhetőek legyenek.

A közösségépítés a koncepció fontos része, ezért rendszeres üzleti reggeliken, közösségi ebédeken, szakmai tréningeken és szabadidős programokon (e-bike túra, SUP, kirándulások, bor és sajtkóstolók, kulturális események) is részt vehet az, aki a PortusHome közösségéhez tartozik: legyen szó heti néhány napos közösségi iroda használatról vagy több hónapos itt tartózkodásról.

A PortusHome megálmodója Antal Csaba, mérnök, 15 év tapasztalattal IT szektorban. Az elmúlt tíz évben a szabadúszó helyfüggetlen munkavállalók életét éli, jelenleg egy londoni székhelyű autóipari szoftver cég projekt-menedzsere. A mérnöki munka mellett családi vállalkozása könyvkiadással és vendégházak üzemeltetésével foglalkozik a Balaton-felvidéken. Szenvedélyes utazó, a Föld számos helyét bejárta, 10 éve él a családjával a Balaton-felvidék ékszerdobozának is nevezett Vászolyban. Ide álmodta meg azt a helyet, ahol ő maga is elszakadhat a home office-ból és ahova a világ utazói eljöhetnek hozzá.

vehir.hu
további cikkek
Használd ki a pénteket, hogy jobb legyen az egész heted! Használd ki a pénteket, hogy jobb legyen az egész heted! A péntek már hétvége – szoktuk mondani, pedig a percek számolgatása és a megúszós munkavégzés helyett tudatos tervezéssel, kihasználva a napban rejlő lehetőségeket nemcsak hatékonyabbá tehetjük az egész heti munkavégzésünket, de könnyebben egyensúlyban is tarthatjuk a teendőket és a szabadidőnket. 2024. február 1. 15:13 Még mindig sokan dolgoznak szabadságuk alatt is Még mindig sokan dolgoznak szabadságuk alatt is A magyar munkavállalók harmada alkalmanként, 9 százaléka pedig rendszeresen dolgozik szabadsága alatt is - közölte a Profession.hu állásportál kedden az MTI-vel. 2021. augusztus 10. 13:50 Vajon milyen vagyok, amikor dolgozom? Vajon milyen vagyok, amikor dolgozom? Egyre többen térnek vissza a korábbi kerékvágásba a home office időszaka után. A régi-új helyzet ismét lehetőséget ad „munkahelyi énünk” kibontakozására. Saját személyiségünk nemcsak a csapatdinamikát befolyásolja, de meghatározza azt is, hogyan érezzük magunkat saját munkakörünkben, illetve, hogy például hozzánk fordulnak-e a kollégák segítségért, esetleg egy szelet süteményért. Te tudod milyen vagy, amikor dolgozol? 2021. július 15. 16:17 Gyermekként dolgozni, hogy új kabátot vehess Gyermekként dolgozni, hogy új kabátot vehess Mindenki életében akadnak emberek, akiket akarva akaratlanul csodálunk. Felnézünk rájuk, mert úgy érezzük, hogy valódi értéket képviselnek. Az én csodám egy olyan személy, akinek temérdeknyi nehézséggel kellett szembenéznie már gyermekként is, közben mégis sikerült tisztességes, jó emberré válnia. 2020. július 20. 5:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.