2021. december 6.
//
Miklós névnap

Te is bemutathatod a sportágad Veszprémben

2021. augusztus 30. 17:13
A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete szeptember 11-én, szombaton 10 órától rendezi az immár hagyományos sportágválasztóját az Erdész utcai sportkomplexumban, amelyre szeretettel várják a szervezők a jelentkezéseket.

A korábbi években rendre nagy sikert aratott Veszprémben a sportágválasztó. A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően az eseményt idén is megrendezi a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete.  

Archív fényképArchív fénykép

A rendezvény minimálisan új köntösbe öltözik: Fiatalok Napja – az egészség és a sport jegyében. A szervezők továbbra is várják a jelentkezéseket a szeptember 11-én, szombaton 10 órakor kezdődő Fiatalok napjára, a sportágválasztóra.  

Elérhetőségek:  

  • Kavalecz Gábor (06209130976)  
  • Rajki Tamás (06702020007)  
  • E-mail:vmtte2009@gmail.com  

A Fiatalok Napjának az Erdész utcai sportkomplexum, az egykori Vasas pálya fog otthont adni.

Simon Dani

További cikkek

Közel félmillióan sportoltak a nyári-őszi mozgáskampányban
Közel félmillióan sportoltak a nyári-őszi mozgáskampányban
A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) nyári-őszi mozgáskampányában több száz esemény keretében közel félmillióan vettek részt a legkülönfélébb mozgásformákat kipróbálva.
Mezei futás optimális környezetben
Mezei futás optimális környezetben
Nemesvámoson rendezett több korosztály és versenyrendszer indulóit felvonultató, remek hangulatú mezei futó versenyt a VEDAC.
A futás egyéni sport, amit közösségben űzünk
A futás egyéni sport, amit közösségben űzünk
Több százan vettek részt azon a jótékonysági futáson Veszprémben, amellyel a futó közösség dr. Varjú Gábor, szombathelyi állatorvos, triatlonista súlyos balesetéből való felépülését támogatták. A mezőny vasárnap délelőtt rajtolt a Kolostorok és Kertek Rendezvénytérről és a Gulya-dombon keresztül teljesítették az 5, illetve 10 km-es távot.
Mezei futó viadal Nemesvámoson
Mezei futó viadal Nemesvámoson
Szombaton, Nemesvámoson rendez rangos mezei futó versenyt a VEDAC, a szervezők technikás pályával és tartalmas programmal készülnek.
Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom
Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom
A Spirit Futó és Triatlon Sport Club veszprémi szakosztálya jótékonysági futást szervez dr. Varjú Gábor szombathelyi állatorvos megsegítésére november 7-én, vasárnap 9 órától Veszprémben, a Kolostorok és Kertek völgyében.