2022. június 25.
//
Vilmos névnap

Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau

A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.

Az MLSZ megyei vezetőjétől, Finta Pétertől szerdán megtudhattuk, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan idén is az Ada-Bau Kft. nevét fogja viselni több, az igazgatóság által rendezett bajnokság.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a komoly szakmai múlttal rendelkező Ada-Bau Kft. továbbra is mellettünk áll. Idén a városi kispályás bajnokság mellett a megyei futsal sorozat is a vállalat nevét fogja majd viselni.

Finta Péter és Ürményi NorbertFinta Péter és Ürményi Norbert

Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa rámutatott, a szövetség megyei igazgatóságának elkötelezettsége példamutató, ezért örömmel nyújt segítséget annak a továbbiakban is.

Régi ismeretség fűz Finta Péterhez, hiszen anno a testvéremmel még együtt is rúgták a bőrt. A megyei igazgatóság a legjobb kezek között van; szeretettel nyújtunk segítséget a dolgos hétköznapokhoz.

Simon Dani

További cikkek

Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
A Pannon Egyetem idei kispályás labdarúgó-bajnokságának győztese a Büfészakosok csapata lett. Az esemény a felsőoktatási intézmény és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével valósulhatott meg.
A falvakban is feltámadhat a foci
A falvakban is feltámadhat a foci
Szeptember utolsó napjáig lehet jelentkezni a kistelepüléseknek, közösségeknek kiírt alternatív fociprogramra, melyet idén a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága szervez és bonyolít le.
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.