2021. október 20.
//
Vendel névnap

Nemzetközi edzőtáborban bizonyíthatott a veszprémi tornász

A Veszprémi Torna Club fiatal reménysége, Kutasi Hanna és edzője, Árkovits Krisztina a Nemzetközi Torna Szövetség edzőtáborában képviselhette Magyarországot.

A serdülő korosztályban versenyző Kutasi Hanna a korosztályos válogatottban már számot adhatott tudásáról, ám augusztus végén újabb bizonyítási lehetőség adódott a fiatal veszprémi tornász előtt. Ugyanis edzőjével, Árkovits Krisztinával meghívást kaptak a Nemzetközi Torna Szövetség által Finnországban rendezett nemzetközi edzőtáborba.

Magyarországról a VTC tehetségén kívül egyetlen tornászt invitáltak még a Kuortane városában tartott táborba.

Fotó: VTCFotó: VTC

A tíznapos esemény izgalmas módon volt felépítve: a szervezők ügyeltek arra, hogy az edzések és továbbképzések mellett jusson idő a festői környezet megismerésére is. Sőt, a gyermekek és trénereik vidám kirándulásokon, SUP-túrákon is részt vehettek. 

A népes táborban lehetőség volt az edzők számára egymás módszereinek és tudásának megosztására is, a fiatalok pedig saját korosztályuk nemzetközi versenytársait ismerhették meg; természetesen a barátságkötések sem maradtak el. 

Simon Dani

További cikkek

Sikeres tavaszi szezont tudhat maga mögött a VTC
Sikeres tavaszi szezont tudhat maga mögött a VTC
A Veszprémi Torna Club színeiben rengeteg tehetséges gyermek fejlődik, ennek köszönhetően az egyesület az első osztály összes korcsoportjában indíthatott versenyzőket idén tavasszal.
Bokrétaünnep a veszprémi tornászgyakorlónál
Bokrétaünnep a veszprémi tornászgyakorlónál
Európa egyik legkorszerűbb tornacsarnokának alapkövét szeptemberben tették le. A tervek szerint év végén adhatják át az új létesítményt.
Változást remél a Veszprémi Torna Club
Változást remél a Veszprémi Torna Club
Hiába lett a 2020-as évben az ország hetedik legeredményesebb egyesülete a Veszprémi Torna Club, a koronavírusjárvány csak az egyik nehézséget jelentette a vezetők számára. Akik ahogy a korábbi években mindig, a jelenben és a jövőben is a náluk fejlődő gyermekek érdekeit helyezik az előtérbe.
Év végén átadhatják a veszprémi tornacsarnokot
Év végén átadhatják a veszprémi tornacsarnokot
A Veszprémi Torna Club (VTC) európai viszonylatban is kimagasló tornacsarnokának munkálatai ütemterv szerint haladnak. Portálunk a napokban madártávlatból is megbizonyosodott erről.
Gesztesi Lili az ország legjobb tornászai között
Gesztesi Lili az ország legjobb tornászai között
A Veszprémi Torna Club (VTC) tizenhat éves reménysége, Gesztesi Lili másfél év kihagyás után negyedik helyezést ért el a Győrben rendezett női mesterfokú bajnokság döntőjében.